x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Turneu naţional Julio Iglesias

Turneu naţional Julio Iglesias

de Alex Revenco    |    29 Iun 2007   •   00:00
Turneu naţional Julio Iglesias

După ce a căntat in SUA (februarie şi martie)şi in America de Sud (aprilie), promovăndu-şi albumul "Classics",Julio Iglesias (63 de ani)a devenit pentru a opta oară tată, a mai scos un album, "Quelque chose de France", şi a plecat in alt turneu.

După ce a căntat in SUA (februarie şi martie)şi in America de Sud (aprilie), promovăndu-şi albumul "Classics",Julio Iglesias (63 de ani)a devenit pentru a opta oară tată, a mai scos un album, "Quelque chose de France", şi a plecat in alt turneu.

In afară de Romănia, turneul lui Julio Iglesias din 2007 se derulează in ţări europene precum Elveţia, Franţa şi Belgia (in iunie), Italia şi Turcia (iulie), Monaco (august), Rusia şi Ucraina (septembrie), dar şi pe alte continente: America de Sud (octombrie) şi Africa de Sud (noiembrie).

FĂRĂ FIŢE. In ciuda renumelui, pretenţiile lui Iglesias sunt extrem de modeste, artistul solicitănd să aibă in cabină, la concertele sale, (doar) "sucuri, apă minerală, cafea, ceai". Biletele pentru concertele Julio Iglesias se găsesc la: bilete.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, bilet.ro (pentru Sibiu), myticket.ro. Toate concertele sunt in aer liber şi au loc după următorul program: 16 iulie - Parcul Rozelor din Timişoara, 19 iulie - Piaţa Mare din Sibiu, 22 iulie - Stadionul Municipal din Bacău, 25 iulie - Stadionul Cotroceni din Bucureşti, 28 iulie - Poarta 1, port Constanţa.

30 DE SECUNDE. După o carieră de peste 40 de ani, Julio continuă să-şi incănte admiratorii de pretutindeni. La fiecare 30 de secunde se difuzează o melodie de-a sa la căte un post de radio, undeva in lume, concertează in nenumărate ţări, iar albumele sale stabilesc noi recorduri de vănzări. Pănă acum Iglesias a văndut peste 250 de milioane de albume in intreaga lume, iar peste 2.600 dintre discurile sale au fost desemnate de platină şi de aur.

Viaţa artistului se desfăşoară intre reşedinţele din Punta Cana (Republica Dominicană), Miami (SUA) şi Marbella (Spania), unde locuieşte alături de Miranda şi cei cinci copii ai lor.

Biletele, intre 50-500 de lei

Pentru prima oară, un artist de renume internaţional susţine un turneu in cinci oraşe din Romănia, inclus in turneul de promovare al noului album, intitulat "Quelque chose de France". Printre alte piese, discul cuprinde un duet cu celebra Francoise Hardy ("Partir quand mÃşme"). Pentru Julio Iglesias, cele mai ieftine bilete sunt la Bacău (300, 150, 100 şi 50 de lei) şi cele mai scumpe in Capitală: 500, 300, 200, 180, 120, 50 de lei. La Constanţa biletele sunt 300, 200, 150, 100 şi 50 de lei, in timp ce la Sibiu şi Timişoara, preţurile sunt la fel: 300, 180, 120 şi 50 de lei.

×
Subiecte în articol: culture club iglesias julio julio iglesias