x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

27 Ian 2006   •   00:00

27 ianuarie 2006

UNDER


BITTERMOON. Luna Amara a trecut granitele tarii. In acest week-end, clujenii ii vor surprinde si pe straini cu un repertoriu deosebit. La 27 si 28 ianuarie, Luna Amara va canta in Germania, sustinuta si de nume precum Smillin Delimans si Chupa Chubaka, urmand ca la 29 ianuarie sa ofere publicului olandez un concert unplugged gratuit. Dar nu va ramane acolo, caci trebuie sa se ocupe de lansarea celui de-al treilea album, in club Preoteasa, la 18 martie. (R.G.) Thrancians. Serile de "Chill and Bar" au revenit la Club Spider. Duminica, 29 ianuarie, de la ora 18:00, aveti program de relaxare cu muzica psy si nu numai. Evenimentul va avea loc sub sloganul "Dub Mission" si este o alternativa de petrecere a timpului liber dupa un week-end agitat. Alaturi de Dj Latam va mixa si Hypno. (M.N)

DE WEEK-END. Zapada virgina, vai neexplorate, tehnici noi de ski si de snowboard. ProFM este in "filmul" pe care acest sport ti-l creeaza. Asa s-a nascut ideea de "Sinaia FreeRide Camp". O saptamana de training, 30 de invatacei si sansa de a participa la Concursul International de FreeRide Sinaia 2006. ProFM ramane la Sinaia pana la 29 ianuarie. Daca nu poti sa ajungi la munte, vino in acest week-end la Studio Martin. Vineri, 27 ianuarie, Steve Angelo si Pedro iti vor "preda" o noua lectie de istorie. Daca simti beat-ul si te misti alert, nu trebuie sa ratezi noaptea de sambata, ce va purta semnatura Haute Culture & Alex Pop.

PONTICE. Yellow Club va invita in aceasta seara sa traiti o atmosfera traditional europeana alaturi de trupa Pontice, care va sustine un concert senzational de muzica medievala. Intrarea se face incepand cu ora 20:00. (R.G.)

MODIGLIANI. Cu ocazia lansarii pe DVD a filmului Modigliani, Pro Video organizeaza un extraordinar concurs de pictura, vineri, 27 ianuarie, ora 18:00, in Club Prometheus. La eveniment si-a anuntat participarea si regizorul filmului, Mick Davis. Zece tineri artisti isi vor disputa suprematia in cursa pentru marele premiu in valoare de 1.000 de euro. (R.G.)

LA PLATANE. Vineri, 27 ianuarie, in club Underworld, Dharma Creative prezinta un invitat care nu poate fi ratat: Darko Stepic, DJ-ul numarul 1 al Macedoniei si unul dintre castigatorii selectiei Red Bull Academy din peste 1.600 de participanti. Acesta va fi acompaniat la platane de catre DJ Snow, Bully si Tamaka. Surprize din partea casei: pentru 50 de norocosi o bere sau vin fiert. Darko Stepic activeaza de 11 ani in domeniu, a cantat in deschidere la Prodigy. (R.G.)

IN PREMIERA. Pentru prima oara, un membru al trupei Morcheeba va sustine un spectacol in Romania in Club Gossip sambata, 28 ianuarie, la ora 22:00. Evenimentul ii va aduce in deschidere pe Electric Brother, DJ WIZ, DJ Grand si DJ Paul, sustinuti de VJ Andreea si Visual K pe partea de mixaj video live. Paul Bruce a.k.a First Rate si-a inceput cariera de DJ in 1984. First Rate intra in componenta celor de la Morcheeba, cu care inregistreaza un mare succes in fata a 35.000 de spectatori in turneul BIG CALM. Performing-urile live, impreuna cu cei de la Outcast, The Neptunes, Busta Rhymes sau Justin Timberlake, in evenimente high-profile cum ar fi "ISLE of MTV", combinate cu productia de studio alaturi de artisti ca Artful Dodger, Stereo Mc’s sau Goldie, au asigurat succesul in anii ce au urmat. In prezent, artistul si-a lansat albumul solo denumit "Walkie Talkie". (R.G.)

KISS. Din 29 ianuarie, echipa Kiss FM isi pune patinele, isi ia purcelul si cojocul si se muta la Km 0 al distractiei bucurestene de iarna: Ice Park. Zilnic, programele vor fi realizate si transmise live din Studioul Kiss FM, amenajat la patinoarul Piata Unirii. Tot Kiss FM se face "vivovat" de petrecerile de week-end. La 27 ianuarie, Cristi Nitu ia pulsul Regiei la Kiss’N’Dance in Club Maxx, iar sambata, la Ski After Hours KissFM, pe partia Sorica din Azuga, sunt invitati de exceptie: Proconsul si Simona Nae. (R.G.)

&MORE
THE WEB
  • 27.01: Hasan
  • 28.01: DJ Said, D-Laid

    BIG MAMOU
  • 27.01: Blackbeers, ora 22:00
  • 28.01: Ride on Band, ora 22:00
  • 29.01: Aliaj, ora 21:00
  • 2.02: Tipical Alice, ora 21:00
  • GREEN HOURS
  • 29.01: concert Blackbeers, ora 21:00
  • 30.01: teatru "Sectorul S" de Emanuel Parvu, ora 20:00
  • 31.01: teatru "The Sunshine Play" de Peca Stefan, ora 20:00

    CLUB A
  • 27.01: teatru "Data - Femeia Genocid" ora 19:00
  • 28.01: teatru "Monoloagele vaginului" dupa Eve Ensler, ora 19:00
  • 30.01: Cenaclu de film, ora 18:00
  • 1.02: teatru "Talk Show" dupa Stefan Caraman, ora 19:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club ianuarie club