x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Vedetele Antenei susţin naţionala de fotbal a României

Vedetele Antenei susţin naţionala de fotbal a României

de Adriana Paduraru Vaduva    |    24 Mar 2009   •   00:00
Vedetele Antenei susţin naţionala de fotbal a României

Până la 28 martie, ziua când naţionala României va da piept cu reprezentativa Serbiei în grupele preliminare pentru calificarea la Campionatul Mondial din Africa de Sud, orice bătaie în tobă reprezintă un vot de încredere acordat băieţilor noştri.



Echipa Serbiei este cunoscută pentru tenacitatea şi puterea de luptă a jucătorilor săi. Aşa că, înainte de toate, fotbaliştii noştri au nevoie de susţinere, de încrederea necondiţionată a publicului de la noi. Antena 1 a ales pentru acest eveniment special sloganul "România pune totul la bătaie!". Toţi telespectatorii microbişti sunt invitaţi să bată toba alături de vedetele Antenei 1 care au intrat bucuroşi în această campanie.

BATEM TOBA

Printre ei se numără şi Radu Naum, directorul GSP TV. Naum spune că fotbaliştii noştri trebuie să lupte cu sufletul şi că asta este singura noastră şansă să învingem. La rândul său, Lucian Mândruţă a declarat că le-a cumpărat băieţilor săi două tobe mici. "Nu ştiu ce vor zice vecinii, când două ore o să le duduie tobele lui Mihai şi Matei în urechi. Dar orice gând bun cred că e important şi, până la urmă, nu joacă România cu Serbia în fiecare zi. Să bată România!", a adăugat Lucian. Oana Frigescu, prezentatoarea Observatorului de week-end, va urmări cu sufletul la gură meciul. "Tatăl meu mi-a deschis apetitul pentru fotbal şi ori de câte ori joacă echipa naţională sunt cu sufletul alături de tricolori. Sper la un scor de 2-1 pentru România", a mai spus Oana.

BURSA PARIURILOR

Romică Ţociu şi Cornel Palade, gazdele emisiunii Bancher sau şomer, s-au pregătit în stil propriu pentru marele meci: au pus pariuri, şi-au convocat familiile şi au cumpărat o tobă... în rate. "Sâmbătă se va strânge toată familia în faţa televizorului, ca să susţinem din toată puterea echipa naţională. Am vopsit deja căţeaua în roşu, galben şi albastru, iar eu şi Palade am pus mână de la mână şi am cumpărat o tobă şi repetăm pentru primul gol dat de România. Dacă nu dă gol, ne-am nenorocit, că am luat-o în rate", glumeşte Romică, în stilu-i caracteristic. Cât îl priveşte pe Cornel, acesta a pus pariu cu Pepe pe 1.000 de euro că naţionala României va ieşi învingătoare. Un motiv în plus pentru cuplul de umorişti să bată toba cu putere.

×
Subiecte în articol: arte