x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Vine "Agentia matrimoniala"

Vine "Agentia matrimoniala"

01 Mar 2005   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
TV - Pregatiri pentru un serial de comedie cum nu s-a mai vazut In paralel cu pregatirea emisiunilor de divertisment consacrate, la Antena 1 se pun in practica proiecte originale, pentru a deschide noi optiuni telespectatorilor in domeniul spectacolului.
CRISTIANA STAMATESCU

SERIAL. Tamara Buciuceanu Botez interpreteaza unul dintre rolurile principale
Unul dintre proiecte este reprezentat de un spumos serial de comedie, o surpriza pentru publicul fata de care Antena 1 este mereu aproape. In aceste zile se lucreaza la decoruri, actorii fac repetitii de dimineata pana seara, impreuna cu Gelu Colceag si Adrian Lustig, regizorul, respectiv scenaristul acestui serial. "Actiunea este alerta si credem ca productia Antenei 1 se va bucura de atentia publicului, atata vreme cat si actorii au ras cu hohote atunci cand au citit scenariul", spune Gelu Colceag, decan al UNATC, detinator a nenumarate premii pentru regie.

CARACTERISTICI. Pentru a nu va mai tine in suspans, va spunem ca serialul se numeste "Agentia matrimoniala". Actiunea debuteaza intr-o astfel de firma, a carei patroana, Mary, tocmai a divortat de Gicu, pentru ca l-a surprins cu o domnisoara intr-o postura fara echivoc. Dupa divort, l-a dat afara din casa si a ramas patroana agentiei "Inimi curate", pe care o infiintasera impreuna. Gicu, ramas fara sprijin material, locuieste la fosta soacra, Tamara, care sufera de maladia Alzheimer, drept urmare, a dat in mintea copiilor. Denise, copilul cuplului, a ramas in grija mamei. Pe parcursul mai multor episoade, vom afla daca Mary va reusi sa gaseasca un sot complet diferit de Gicu, daca Gicu va reusi sa se impace cu Mary si vom vedea incercarile clientilor agentiei de a se casatori. "Sunt convins ca serialul va avea mare succes, pentru ca avem un subiect original, care nu copiaza nici un format si ne adresam tuturor telespectatorilor. In plus, distributia, care deocamdata este surpriza, este exceptionala, cum rareori se intampla sa strangi intr-un serial", mai declara Gelu Colceag.

×
Subiecte în articol: arte