x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte 400 de titluri, 60 de colecţii

400 de titluri, 60 de colecţii

11 Ian 2015   •   13:42
400 de titluri, 60 de colecţii

Peste 400 de titluri noi vor apărea în 2015 la Polirom în cele peste 60 de colecţii şi serii, editura propunându-şi să crească oferta de e-book-uri cu 20% până la sfârşitul anului.

Un comunicat al editurii arată că în colecţia „Historia” vor fi publicate: Lincoln Paine, „Marea şi civilizaţia. O istorie maritimă a lumii” sau  O.A. Westad, „Istoria lumii. Din preistorie până în prezent”, bestseller internaţional ajuns la a şasea ediţie. Polirom le propune cititorilor şi un volum inedit de Andrei Oişteanu (în seria de autor), „Sexualitate şi societate”, precum şi un nou titlu semnat de Adelin Petrişor: „Noi fronturi în direct” (colecţia „Ego. Publicistică”), cu relatări din diferite zone de conflict, între care Orientul Mijlociu şi Coreea de Nord.

Volumul „Scurtă istorie a României”, elaborat de Keith Hitchins, o sinteză care urmăreşte istoria românilor pe parcursul a 2000 de ani - de la cucerirea Daciei de către romani până în prezent, este în prezent în pregătire. „La taclale cu idolii. Talk-show-ul - dispozitiv strategic şi simbolic al neoteleviziunii” este cel mai recent titlu semnat de Daniela Zeca-Buzura, în curs de apariţie în „Collegium. Media”. (S.S.E.)

 

×