x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Bookfest și la tine acasă, cu multe reduceri atractive!

Bookfest și la tine acasă, cu multe reduceri atractive!

de Magdalena Popa Buluc    |    02 Iun 2024   •   14:40
Bookfest și la tine acasă, cu multe reduceri atractive!

Cum stai cu proviziile literare pentru vacanța care se apropie cu pași repezi? Știi că târgurile de carte sunt ideale pentru a-ți completa lista de lecturi estivale. Așadar, te așteptăm la Bookfest astăzi! Dacă nu ai timp să ajungi sau ești prea departe, nu-i nimic, vine Bookfestul la tine acasă! Te vei putea bucura online - pe site-urile edituratrei.ro, pandoram.ro și lifestylepublishing.ro - de aceleași reduceri ca la târg: 30% la oferta generală, 300 de titluri cu 50% reducere și multe cărți la 10 lei.

Dacă preferi un bagaj ușor de vacanță, intră în secțiunile de cărți digitale și alege un titlu de ascultat sau de citit pe telefon sau tabletă. Descarcă aplicația gratuită MyBookMag din Apple Store sau Google Play și așa te vei putea bucura de povești frumoase oriunde ai fi!

 

Recomandări

 

Casa ușilor

Autor: Tan Twan Eng

Un roman fascinant, bazat pe evenimente reale, care urmărește liniile de falie ale rasei, genului, sexualității și puterii în vremea imperiului și analizează natura complicată a iubirii și prieteniei.

Toți cei din acest tren sunt suspecți

Autor: Benjamin Stevenson

Când unul dintre noi este ucis, ceilalți devin detectivi. Împreună, ar trebui să știm cum să rezolvăm o crimă. Desigur, ar trebui să știm și cum să comitem o crimă...

Luna ucigașă

Jo Nesbø

Luna ucigașă nu e doar un thriller insuportabil de tensionat, ci și unul dintre studiile lui Nesbø asupra iubirii și singurătății.

 

 

×