x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Curtea Veche te provoacă să găsești #CarteaPerfectă pentru cei dragi: reduceri de până la 50% la cele mai iubite cadouri, până pe 15 decembrie!

Curtea Veche te provoacă să găsești #CarteaPerfectă pentru cei dragi: reduceri de până la 50% la cele mai iubite cadouri, până pe 15 decembrie!

de Magdalena Popa Buluc    |    30 Noi 2021   •   16:29
Curtea Veche te provoacă să găsești #CarteaPerfectă pentru cei dragi: reduceri de până la 50% la cele mai iubite cadouri,  până pe 15 decembrie!

Ce cadou de Crăciun poate fi mai potrivit decât o carte bine aleasă? Nu trebuie să mai cauți cartea posibilă pentru persoana probabilă! De Sărbători, Curtea Veche Publishing face cumpărăturile pentru cei dragi cât se poate de simple: între 29 noiembrie și 15 decembrie 2021, pe curteaveche.ro sunt cărți cu până la la 50% reducere pentru mame, bunici, tătici, pitici, jumătatea mai bună, prieteni sau colegi.

 

În plus, editura oferă opțiunea de a trimite direct darurile către cei dragi. E suficient ca în procesul de comandă de pe curteaveche.ro, la datele de livrare (nume, adresă completă și număr de telefon) să fie trecute datele celui drag care urmează să primească acest cadou, iar la rubrica de comentarii din pagina de plasare comandă să fie trecut numele expeditorului din partea căruia se trimite cadoul. Echipa editurii va avea grijă ca fiecare pachet cu cărți pentru cei dragi să fie însoțit de o urare de Crăciun, la care va alătura numele expeditorului.

 

Ai primit în dar #CarteaPerfectă?

Nu ține doar pentru tine, postează pe Instagram sau Facebook cu hashtag-ul campaniei și tag către @curteavechepublishing, spunându-le prietenilor dacă cei cei dragi le-au ghicit gusturile de lectură.

 

Pentru extra challenge-uri, cititorii sunt invitați pe pagina de Instagram @curteavechepublishing.

 

Află de pe curteaveche.ro care sunt cele mai cumpărate daruri de Sărbători:

Primești ajutor în misiunea ta de sărbători pentru a găsi cele mai iubite cadouri, indiferent că ești în căutarea unor cărți pentru copii, beletristică, rețete, cărți de educație financiară, psihologie, dezvoltare personală. Cauți lectura potrivită pentru posibil cel mai curajos sensibil, dar probabil pentru cel mai sensibil curajos? Ce zici de „Curajul de a fi vulnerabil” de Brené Brown? Vrei să-i iei o carte persoanei iubite posibil ca să aibă grijă de ea, deși probabil ca să poată să aibă grijă de voi toți? Îți recomandăm „Când corpul spune nu” de Gabor Maté. Vrei ca cel mic să devină posibil noul Vasco de Gama, dar probabil doar în concursurile de bărci de hârtie în cadă? „Corabia copiilor” de Mario Vargas Llosa e #carteaperfecta!

 

Pe curteaveche.ro găsești #CarteaPerfecta pentru cei dragi, pentru tine, pentru fiecare.

 

 

×