x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Concert gratuit - Glenn Hughes la Sibiu

Concert gratuit - Glenn Hughes la Sibiu

de Alex Revenco    |    02 Apr 2008   •   00:00

Vocalist şi bassist de certă valoare, Glenn Hughes a făcut “echipă” cu David Coverdale la Deep Purple şi ulterior a cântat în Black Sabbath. În cariera de solist a înregistrat peste douăzeci de albume, cele mai recente fiind: “Fused” – cu Tony Iommi (2005), “Music For Divine” (2006) – cu Chad Smith & John Frusciante (Red Hot Chili Peppers) şi “Live in Australia” – acustic (2007).

Vocalist şi bassist de certă valoare, Glenn Hughes a făcut “echipă” cu David Coverdale la Deep Purple şi ulterior a cântat în Black Sabbath. În cariera de solist a înregistrat peste douăzeci de albume, cele mai recente fiind: “Fused” – cu Tony Iommi (2005), “Music For Divine” (2006) – cu Chad Smith & John Frusciante (Red Hot Chili Peppers) şi “Live in Australia” – acustic (2007). Până la sfârşitul anului va apărea viitorul lui CD, o continuare a celebrului “Hughes/ Thrall” din 1982! La 3 iunie Glenn Hughes va cânta la Sibiu, acompaniat de un grup format din muzicieni britanici şi americani.

 

 

QUEENSRYCHE. Una dintre cele mai tari trupe progressive metal va susţine un concert în România, inclus în turneul “European Operation: Mindcrime Parts I and II”. Organizat de Dollar Rent, show-ul va avea loc la 30 iunie, la Arenele Romane şi va dura peste trei ore (!) .

×
Subiecte în articol: cultura