x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Concert Tiamat la Sibiu

Concert Tiamat la Sibiu

de Alex Revenco    |    05 Mar 2008   •   00:00
Concert Tiamat la Sibiu

Formaţia suedeză Tiamat revine în România în cadrul turneului european de promovare a noului album “Amanethes”.

Formaţia suedeză Tiamat revine în România în cadrul turneului european de promovare a noului album “Amanethes”.

 

 

Potrivit Fundaţiei Artmania, cei de la Tiamat vor susţine un concert pentru iubitorii muzicii metal din România la 18 iulie, “fiind doar una dintr-un şir lung de trupe de renume mondial care vor participa, în 2008, la a treia ediţie a festivalului Artmania”.

Concertul face parte din turneul de promovare a noului album “Amanethes” ce urmează să apară pe piaţa muzicală la 18 aprilie. Discul, produs de Johan Edlund şi înregistrat în  Grecia şi în Suedia a fost mixat de  binecunoscutul producător (şi muzician) Siggi Bemm, în Studiourile Woodhouse, din Germania. De curând, formaţia suedeză a dezvăluit şi tracklist-ul albumului “Amanethes”, ce cuprinde paisprezece piese. Acesta este al doilea concert Tiamat susţinut în ţara noastră, după cel din septembrie 2006, de la Sala Agronomia din Capitală.

 

 

La Sibiu, suedezii vor cânta în formula deja consacrată: Johan Edlund – voce, chitară, claviaturi, Thomas Petterson – chitară, Andres Iwers – bass şi Lars Skold – tobe. După primele ediţii ale festivalului de la Sibiu (din 2006 şi 2007) când pe scena din Piaţa Mare au evoluat HIM, Amorphis, Anathema, Tarot, The Gathering, My Dying Bride sau Within Temptation, Artmania promite pentru 18 şi 19 iulie 2008 “unele dintre cele mai mari nume ale muzicii rock”.

 

alex.revenco@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: cultura