x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Angelina Jolie ar putea primi 50 de milioane de dolari pentru un volum autobiografic

Angelina Jolie ar putea primi 50 de milioane de dolari pentru un volum autobiografic

21 Oct 2013   •   17:19
Angelina Jolie ar putea primi 50 de milioane de dolari pentru un volum autobiografic

Angelina Jolie, 38 de ani, care a suportat o dublă mastectomie în luna februarie, urmează să vorbească despre această grea încercare din viaţă, dar şi despre relaţia sa cu părinţii, cu fostul soţ, Billy Bob Thornton, precum şi despre actualul său partener de viaţă, Brad Pitt, în cadrul unui volum autobiografic pentru care va primi nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, conform publicaţiei Daily Star.

"Editura care va reuşi să o convingă pe Angelina să semneze va sta pe o mină de aur. Cartea ei va fi un bestseller garantat în aproape orice ţară de pe planetă şi chiar şi un contract de 50 de milioane de dolari s-ar acoperi în câteva săptămâni", conform unei surse citate de publicaţia Daily Star.

"Ea şi-a dorit mereu să-şi scrie biografia şi crede că acum a venit momentul oportun pentru aceasta... Niciodată în viaţa ei nu a cunoscut o perioadă de calm şi împliniri aşa cum este aceasta", a mai declarat sursa citată, despre care publicaţia Daily Star precizează că este un "prieten" al Angelinei.

Cât despre subiectele care vor fi abordate de Angelina în autobiografie, sursa citată încearcă să stârnească şi mai mult interesul: "Niciun subiect — cu excepţia celor care ar putea să afecteze intimitatea copiilor ei — nu va fi tabu".

×