x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Anthony Delon și Mickey Rourke filmează în România pentru pelicula „21 de rubini”

Anthony Delon și Mickey Rourke filmează în România pentru pelicula „21 de rubini”

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2023   •   17:40
Anthony Delon și Mickey Rourke filmează în România pentru pelicula  „21 de rubini”
Sursa foto: Hepta

Actorul Anthony Delon se află la Oradea unde va începe, luni, filmările la  pelicula „21 de rubini”, alături de Mickey Rourke și de mai multe vedete din România.

„Salutare tuturor. O să vă explic tuturor ce fac aici. Sunt în România, la Oradea, voi începe filmările luni, la un film românesc, al unui tânăr de 37 de ani. Prima este că participă Mikey Rourke, a doua că realizatorul este preot ortodox, are patru copii și a făcut filme selecționate la Berlin, la Moscova. Filmul este despre jocuri politice, deloc rău, nu? Dar nu vă pot spune acum mai multe...”, a transmis Anthony Delon pe Instagram. 

Regizorul peliculei este Ciprian Mega, parohul Bisericii Sfântul Spiridon din Oradea. 

Anthony Delon, fiul celebrului actor francez Alain Delon, va juca rolul unui rus pe nume Yuri, prietenul procuroarei Nina, interpretată de Corina Moise. scrie ebihoreanul.ro. 

Filmul îl mai are în distribuție pe starul american Mickey Rourke, în rolul secretarului de stat american  Mickey Mandovanis, actrița italiană Elisabetta Pellini, în rolul Nicolettei Delalachisesa, reprezentanta Comisiei Europene. Totodată, mai mulți actori români apar în peliculă, printre care  Dorel Vişan, Ela Ionescu, Magda Catone, Răzvan Vasilescu. Filmările vor dura circa 17 zile.

×