x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Denzel Washington, un agent CIA renegat

Denzel Washington, un agent CIA renegat

de Sebastian S. Eduard    |    16 Feb 2012   •   21:00
Denzel Washington, un agent CIA renegat

"Casa conspirativa/Safe House", unul dintre filmele care intra in acest week-end in cinematografe, este un thriller in care protagonisti sunt Denzel Washington si Ryan Reynolds. Un agent CIA renegat extrem de peri­culos, Tobin Frost (Washington), este consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud, alaturi de un agent incepator, Matt Weston (Reynolds). Cand casa conspirativa e atacata de mercenari, ei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti.

In ultimul an, Weston a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visand sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea. Cand singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a intalnit pana acum, Weston e gata pentru a-si face datoria.

 La randul sau, Tobin Frost a reusit sa scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret.
Cei doi se aliaza pentru a-si a seama daca cei care i-au atacat sunt mercenari sau a fost mana cuiva din interior care vrea sa-i elimine pentru ca ii stau in cale.

×
Subiecte în articol: denzel washington