x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Dezvăluiri ale actorilor principali

Filmul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Dezvăluiri ale actorilor principali

03 Oct 2022   •   11:14
Filmul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Dezvăluiri ale actorilor principali
Sursa foto: Hepta

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a transformat într-un film - „Hot Take: The Depp/Heard Trial” este deja disponibil online pe Tubi.

Filmul îi are în rolurile principale pe Mark Hapka şi Megan Davis și vine cu detalii din viaţa agitată a celor doi. Și din perioada în care s-au luptat în instanţă, cât şi din afara tribunalului,.

Actorii principali, care i-au interpretat pe Johnny Depp și Amber Heard, au făcut dezvăluiri despre cum au acceptat aceste „roluri riscante” pentru Entertaiment Weekly. Aceștia consideră că mulți oameni se vor teme să vizioneze un film bazat pe procesul hiper-mediatizat pentru defăimare al lui Johnny Depp și Amber Heard, care s-a încheiat cu doar patru luni în urmă. De fapt, inițial au simțit același lucru.

„Aveți tot dreptul să fiți sceptici”, spune Mark Hapka, care îl interpretează pe Depp în Hot Take: The Depp/Heard Trial.

„Ascultă, și eu am fost puțin sceptic când am auzit prima dată despre asta”, a spus Megan Davis, actrița care joacă rolul lui Heard, pentru Entertaiment Weekly într-un interviu separat. „Este un subiect pe care vrei să-l tratezi cu respect, iar problema este că în cadrul procesului oamenii se identifică cu ambele personaje”.

Desigur, cei doi actori au avut rezerve cu privire la preluarea rolurilor, dar fiecare a citat conversațiile cu realizatorii de film pentru a le ușura decizia. „Când mi s-a oferit rolul, nu a fost neapărat un da hotărât”, își amintește Hapka, recunoscând mai târziu că „este un rol riscant”.

„O voi proteja pe deplin pe Amber, iar tu îl vei proteja pe deplin pe Johnny”

„Am avut întrebări”, adaugă el. „Am vorbit la telefon cu regizorul nostru și am vorbit cu producătorul nostru și am vrut să aflu ce fel de film vor face, pentru că dacă va exista vreun tip de părtinire sau influență de oricare parte, atunci chiar nu eram interesat.”

Davis adaugă: „Toată lumea credea foarte mult în a o portretiza pe [Heard] ca pe o ființă umană adevărată și adevărul ei la fel de corect ca adevărul lui, iar asta m-a făcut să mă simt confortabil, chiar dacă a fost un interval de timp atât de scurt”.

În cele din urmă, Hapka spune că a luat rolul din dorința de a aduce neutralitate și umanitate oamenilor adevărați pe care el și Davis îi joacă. „Știam că acest film se face cu sau fără mine”, explică el. „Eu și Megan ne-am așezat și am vorbit împreună, iar ea a spus: „O voi proteja pe deplin pe Amber, iar tu îl vei proteja pe deplin pe Johnny”, așa că făcând asta putem găsi acel echilibru și să ne asigurăm că totul rămâne cât mai neutru posibil."
 

Trailer Hot Take: The Depp/Heard Trial

“Hot Take: The Depp/Heard Trial este un film original Tubi bazat pe controversatul proces de defăimare care a zguduit lumea”, se arată în legendă. Cu Mark Hapka în rolul lui Depp și Megan Davis în rolul lui Heard, din distribuție mai fac parte Melissa Marty în rolul Camille Vasquez, avocata lui Depp, și Mary Carrig se alătură în rolul Elaine Bredehoft, avocata lui Heard.

Scris de Guy Nicolucci și regizat de Sara Lohman, filmul este produs în mod executiv de Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer și Fernando Szew.

Cazul se concentrează pe un articol scris de actrița din Aquaman și publicat în The Washington Post în decembrie 2018, în care aceasta se descria drept o “figură publică care reprezintă abuzul domestic” și care a fost pusă la pilda pe internet după afirmațiile sale de agresiune. În urma unui proces de șase săptămâni, un juriu format din șapte persoane a stabilit în iunie că Heard l-a defăimat intenționat pe Depp. Echipa lui Heard a făcut apel la verdict în iulie, după ce o cerere de anulare a procesului a fost respinsă.

 

 

×