x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fructul oprit sezonul 2 episodul 5. Magda îi face mărturisiri cutremurătoare lui Ioan: “Trebuie să știi adevărul despre mama ta”

Fructul oprit sezonul 2 episodul 5. Magda îi face mărturisiri cutremurătoare lui Ioan: “Trebuie să știi adevărul despre mama ta”

26 Sep 2018   •   16:44
Fructul oprit sezonul 2 episodul 5. Magda îi face mărturisiri cutremurătoare lui Ioan: “Trebuie să știi adevărul despre mama ta”
Sursa foto: Mihai Stetcu

“Fructul oprit” revine în această seară, de la 20.00, în atenția telespectatorilor cu un nou episod, încărcat cu secvențe emoționante și suspans. A revenit în viața fiului său după o perioadă îndelungată, iar acum și-a propus să-i dezvăluie acestuia motivul care a ținut-o departe ani buni de el. Diseară, în episodul 5 al noului sezon “Fructul oprit”, Magda îi face lui Ioan mărturisiri cutremurătoare. 

Neînțelegerile din trecut se fac simțite și în prezent și le fac pe Roxana (Carmen Tănase) și Magda (Maia Morgenstern) să aibă o relație tensionată. De fiecare dată când prinde ocazia, Roxana îi aruncă vorbe grele acesteia. “Ai distrus tot, case, familii, tot, tot!”, îi reproșează Roxana Magdei, de față cu Ioan și Ana. Discuția aprinsă îl face pe Ioan să reacționeze și să ia măsuri împotriva Roxanei.

A reapărut în viața fiului său după o lungă absență, motiv pentru care Magda vrea să-i explice acestuia de ce nu a putut fi alături de el în acest timp.  “V-am spus că de mică am apucat-o pe căi greșite din cauza sărăciei. Tu trebuie să știi adevărul despre mama ta, despre cine a fost mama ta, iar eu vreau să îți spun și după aia să hotărăști singur dacă vrei să te mai uiți în ochii mei. După ce te-am născut pe tine, părăsită de toată lumea …”, își începe Magda mărturisirea care îl emoționează până la lacrimi pe Ioan (Vlad Gherman) și care poate fi urmărită de telespectatori, diseară, de la 20.00, în “Fructul oprit”.

Episodul 5 din noul sezon al serialului aduce și răspunsul mult așteptat referitor la testul de paternitate, pe care Sonia (Michaela Prosan) îl face pentru a afla adevărul despre tatăl fiului său – Victor. Gestul ei nu este însă bine primit de Adrian (Bogdan Albulescu). “Ai făcut-o pentru Alex! E incredibil cât de tare ți-a furat mințile omul ăsta!”, este ferm convins Adrian.

Pe de altă parte, Alex (Petru Păun) nu este dispus să renunțe la Sonia și profită de orice ocazie pentru a se apropia de ea. Cei doi se întâlnesc din nou pe vaporul pe care odinioară s-au iubit. “Oare nu greșim?”, se întreabă ea. “Dragostea nu poate fi o greșeală, Sonia”, îi spune Alex. 

Deși își dorea cu ardoare să devină mama, în momentul în care Tanța (Doinița Oancea) află vestea cea mare, o anunță pe Cami (Ana Crețu) că vrea să renunțe la copil. “De doi ani vă chinuiți să faceți un copil, de doi ani îmi spui că vrei să fii mamă și acum când s-a întâmplat îmi spui că vrei să faci avort?!”, o întreabă Cami.

Ana află un lucru care îi va schimba viața. “Ce o să-ți spun eu, o să-ți schimbe viața definitiv!”, îi spune Roxana.

Secvențe emoționante, iubire, dramă și suspans, diseară, de la ora 20.00, într-un nou episod din cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit