x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mitică Limoncelli şi nevasta, Don Bartolomeo, Petrică Zile Grele: poftiţi de vedeţi personajele Palilulei

Mitică Limoncelli şi nevasta, Don Bartolomeo, Petrică Zile Grele: poftiţi de vedeţi personajele Palilulei

de Sebastian S. Eduard    |    05 Apr 2012   •   17:31
Mitică Limoncelli şi nevasta, Don Bartolomeo, Petrică Zile Grele: poftiţi de vedeţi personajele Palilulei

Mai sunt numai doua saptamani pana la premiera oficiala a celui mai important film romanesc al anului: "Undeva la Palilula'. Un film marca Silviu Purcarete, care reprezinta debutul cinematografic al cunoscutului regizor de teatru. Decorurile sunt semnate de Helmut Stürmer si Dragos Buhagiar, costumele de Lia Mantoc iar muzica de Vasile Sirli. Directorul de imagine al filmului este Adrian Silisteanu, colaborator constant al regizorului Adrian Sitaru. Filmul este produs de Tudor Giurgiu, Oana Giurgiu fiind producator executiv.

"Undeva la Palilula' este un film incredibil din punct de vedere vizual si va va face cunostinta cu cateva personaje memorabile: Mitica Limoncelli si nevasta, Don Bartolomeo, Petrica Zile Grele si Damele Palilulei, etc. Noi va prilejuim intalnirea cu aceste personajeaccesand linkurile de mai jos.

Pentru a vedea mai multe personaje puteti accesa site-ul www.undevalapalilula.ro . Zilnic pe site-ul filmului veti putea vedea noi si noi personaje si puteti intra in lumea minunata si altfel a Paliulei.
×