x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Nemţii au parte de filmul lui Piersic jr

Nemţii au parte de filmul lui Piersic jr

de Maria Sârbu    |    20 Feb 2014   •   19:44
Nemţii au parte de filmul lui Piersic jr

“Killing Time”, al treilea lungmetraj al lui Florin Piersic jr (scenariul şi regia), a intrat, din 20 februarie, în cinematografele din Germania. Filmul este distribuit de compania Drei-Freunde, care a cumpărat şi dreptul de difuzare pentru Austria şi Elveţia. Această “comedie extrem de neagră”, după cum este caracterizată producţia independentă “Killing Time” (realizată de Piersic jr în parteneriat cu Andrei Creţulescu ¬ Kinosseur Productions ¬ şi Dan Burlac ¬ Elefant Film, cu sprijinul Zenith Media şi cu participarea HBO România), îi are în distribuţie pe acelaşi Florin Piersic jr, pe Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte şi pe Florin Zamfirescu. Este vorba despre doi asasini plătiţi “cu viziuni teribil de diferite asupra vieţii şi a morţii”.

Acum un an, când pelicula era lansată în România, autorul filmului mărturisea că a scris scenariul pentru Gutău, un tânăr (nu este actor) de doi metri înălţime.

“Killing Time” a fost prezentat şi la TIFF (în 2012), şi la Festivalul de la Varşovia (2012) şi la Festivalul de la Cottbus (2013). Până în luna aprilie a anului în curs, filmul mai poate fi văzut pe HBO şi HBO GO.


×
Subiecte în articol: florin piersic jr