x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premiera peliculei "Barbie" de la Berlin, afectată de greva actorilor de la Hollywood. Cine sunt marii absenți

Premiera peliculei "Barbie" de la Berlin, afectată de greva actorilor de la Hollywood. Cine sunt marii absenți

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2023   •   21:45
Premiera peliculei "Barbie" de la Berlin, afectată de greva actorilor de la Hollywood. Cine sunt marii absenți
Sursa foto: Hepta

Premiera peliculei ''Barbie'' de la Berlin va avea loc în absența actorilor din distribuție, care vor lipsi din cauza grevei de la Hollywood, scrie dpa.

Cunoscuta păpușă "Barbie" este interpretată de Margot Robbie iar în rolul iubitului ei, "Ken", joacă Ryan Gosling. Nici ceilalți actori din distribuție nu vor fi prezenți, respectiv America Ferrera, Issa Rae şi Simu Liu.

Aceștia confirmaseră prezența la premiera care se va desfășura sâmbătă la Berlinale-Palast, și au fost organizate mai multe evenimente. Însă anularea a venit în ultimul moment, după declanșarea, joi, a grevei de către sindicatul actorilor SAG-AFTRA.

Totuși, agenția care organizează evenimentul a confirmat că filmul premiera va avea loc.

Hollywood-ul se află sub presiune după prima grevă a actorilor din ultimii 43 de ani, iar scenariștii și-au întrerupt activitatea din luna mai, ceea ce a adus deja pierderi industriei de film de circa 2 miliarde de dolari. Aceștia sunt nemulțumiți de veniturile provenite de la platformele de streaming și vor reglementări clare privind folosirea inteligenței artificiale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Barbie

 

×
Subiecte în articol: barbie berlin Ryan Gosling margot robbie