x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Se știe cine va fi următorul James Bond

Se știe cine va fi următorul James Bond

28 Sep 2015   •   22:27
Se știe cine va fi următorul James Bond

Un nou nume se alătură listei deja lungi a potenţialilor succesori ai lui Daniel Craig, interpretul celebrului agent 007 în ultimele filme ale seriei James Bond. "Spectre", a 24-a aventură marca Bond, nu a ieşit încă pe ecrane şi deja circulă zvonuri în privinţa celui care va prelua rolul elegantului agent, scrie luni 7sur7.be.

După Hugh Jackman, Idris Elba, Kit Harrington şi chiar David Beckham, un nou nume şi-a făcut apariţia şi se pare că este favoritul producătorilor: Damian Lewis, cunoscut îndeosebi din serialul "Homeland". "Este considerat un star internaţional care ar fi perfect pentru a interpreta rolul. Îmbătrânind, este tot mai suav şi mai sofisticat. Daniel excelează în acest rol şi nu există nicio presiune pentru ca el să renunţe la rol. Însă, dacă renunţa, cei din preajma lui Damian au fost anunţaţi că el ar fi alegerea numărul unu", a declarat o sursă "bine informată" în The Mirror.

În "Spectre", Daniel Craig interpretează a patra oară rolul James Bond. Deşi a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi ultima sa apariţie în pielea agentului secret al Majestăţii Sale, la începutul lunii septembrie a afirmat în revista Esquire că ar putea fi tentat de al cincilea film. Decizia sa se bazează şi pe faptul că se înţelege perfect cu Sam Mendes, regizorul filmelor "Skyfall" şi "Spectre" .

×