x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Tragedie la Hollywood: Actorul Christian Oliver murit într-un accident de avion în Caraibe, împreună cu cele două fiice

Tragedie la Hollywood: Actorul Christian Oliver murit într-un accident de avion în Caraibe, împreună cu cele două fiice

de Redacția Jurnalul    |    06 Ian 2024   •   08:40
Tragedie la Hollywood: Actorul Christian Oliver murit într-un accident de avion în Caraibe, împreună cu cele două fiice
Sursa foto: Hepta

Actorul Christian Oliver a murit într-un accident de avion în Caraibe, împreună cu cele două fiice ale sale.

Actorul american de origine germană Christian Oliver, care a jucat în filme alături de Tom Cruise și George Clooney de-a lungul unei cariere de 30 de ani, a murit alături de cele două fiice ale sale, joi, într-un accident de avion în largul unei insule din Caraibe, notează The Guardian.

Oliver, care s-a născut Christian Klepser, și fiicele sale erau pasageri la bordul unui avion monomotor care a decolat de pe un aeroport din Bequia, o mică insulă aparținând națiunii Saint Vincent și Grenadine, potrivit autorităților.

Avionul - care se îndrepta spre St Lucia, aflată în apropiere - a întâmpinat dificultăți nespecificate la câteva momente după ce a început zborul și apoi s-a prăbușit în mare.

Militarii au reușit să recupereze cele patru trupuri ale persoanelor aflate la bordul avionului.

Oliver, în vârstă de 51 de ani, fiicele sale Annik și Madita Klepser, în vârstă de 10 și, respectiv, 12 ani, și pilotul și proprietarul avionului, Robert Sachs, au fost declarați morți la fața locului de către personalul medical, a precizat poliția.

Accidentul mortal de joi a atras o avalanșă de condoleanțe pentru familia și prietenii regretatului actor, care terminase de filmat ultimele scene pe platoul de filmare al unui viitor film intitulat Forever Hold Your Peace cu doar cinci zile înainte de Crăciun, a relatat Deadline.

Christian Oliver a fost cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul de televiziune Cobra 11.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Christian Oliver actor accident avion