x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un nou film marca Horațiu Mălăele pe ecrane

Un nou film marca Horațiu Mălăele pe ecrane

de Magdalena Popa Buluc    |    10 Mai 2021   •   20:54
Un nou film marca Horațiu Mălăele pe ecrane

Vineri, 21 mai, va avea loc premiera – online – a filmului LUCA, de Horațiu Mălăele. Filmul va rula și în cinematografele rămase deschise.

Dacă v-ați “ospătat în tăcere” la Nunta Mută, dacă ați “gustat” cireașa de pe colivă la Funeralii Fericite, urmează să vedeți un nou film marca Horațiu Mălăele, un thriller psihologic, desfășurat între București și New York City.

Așa cum ați anicipat, pe eroul filmului îl cheamă Luca. Un imigrant român care-și trăiește Visul American la New York, locul unde coșmarurile devin realitate cât ai zice Freeze! Un alt șofer de taxi care visează să ajungă star de cinema. Până acum a jucat doar roluri de figurant în filmul propriei sale vieți de perdant profesionist. Dar, odată ajuns cu spatele la zid… Cum zicea și împăratul Napoleon I – că nu degeaba a ajuns împărat: “Curaj nu înseamnă să ai puterea să continui, ci să continui când nu mai ai putere. Film care s-ar putea intitula: “În locul nepotrivit, la momentul nepotrivit”.

După terminarea difuzării filmului, va urma o sesiune de Q&A, cu participarea lui Horațiu Mălăele și a actorilor principali. Sesiunea va fi moderată de Irina Margareta Nistor.

Va fi o premieră ca pe vremea când pandemia era doar un cuvânt rătăcit prin DEX. Sau pe-aproape… Sigur că va lipsi șampania în pahare de plastic, dar răspunsurile echipei creative la întrebările voastre vor fi cel puțin la fel de spumoase și de calde. Cât despre pișcoturi, vor fi la discreție: simțiți-vă ca acasă, help yourselves!.

Din distribuție fac parte: Istvan Teglas, Andi Vasluianu, Mădălina Craiu, Horațiu Mălăele, Rodica Mandache, Liana Mărgineanu, Bogdan Mălăele, Giulia Nahmany și mulți alții.

„Luca”este o co-producție Fundația Teatru Contemporan și MovieProduction Entertainment. Producători Adrian Lustig și Cristina Dobrițoiu.

×
Subiecte în articol: Horatiu Malaele