x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură MUZEUL DE ARTA - Alexe Andries live

MUZEUL DE ARTA - Alexe Andries live

de Alex Revenco    |    03 Dec 2006   •   00:00
MUZEUL DE ARTA - Alexe Andries live

Concert de Mos Nicolae. Faptul ca biletele pentru spectacolul de maine s-au epuizat in urma cu doua saptamani a devenit normal.

Concert de Mos Nicolae. Faptul ca biletele pentru spectacolul de maine s-au epuizat in urma cu doua saptamani a devenit normal.

Asa cum ne-au obisnuit (cantautorul si al sau "complice" Aurel Mitran), de ani buni incoace, in prima saptamana din decembrie se intampla un concert cu Alexe. Si, ca de obicei, cu mult timp inainte de ziua cu pricina, biletele sunt epuizate si "sunt puse in valoare" scaunele suplimentare. Daca anul trecut, concertul de promovare "Comanda speciala" a picat taman in ajun de Mos Nicolae, acum, vorba cantecului, "Nimic nu iese asa cum vrei", asa ca spectacolul are loc maine!

DIN SUFLET. Si precis va fi un concert grozav, in care fericitii "dinauntru" vor avea ce povesti celor care n-au apucat bilet/scaun, pentru ca artistul va oferi, ca intotdeauna, ceva din suflet: o parte din gandurile, temerile, dar si glumitele sale, toate transpuse pe muzica. premierA. Dar alaturi de cantecele sale binecunoscute, in concertul de luni Alexe isi va prezenta - in premiera - noile sale compozitii, de pe cel mai recent disc ("Nimic nu iese asa cum vrei" - 2006)
15 piese noi - "Nimic nu iese asa cum vrei"
Despre cel mai recent disc al sau, Andries spune ca "exploreaza una din zonele muzicale preferate, perioada anilor ’60-’70, dar care sa fie clar ceva facut azi, in 2006" si completeaza: "Povestea e simpla, totul a pornit de la o discutie cu Serban si Ion Radu... in ideea realizarii unui material care sa fie altceva... dar evident, fara nici un fel de concesii artistice... In plus, «ingredientele» sunt folosite intr-o proportie putin diferita: mai mult violoncel, mai mult pian (si acustic, dar si electric), mai putina chitara electrica - o reteta mai europeana, altoita pe radacini de toate felurile... Ceva auriu si cald, ca o toamna frumoasa si plina de bunatati". Accesand rubrica de profil de pe site-ul www.jurnalul.ro puteti asculta o melodie de pe acest album.

×
Subiecte în articol: cultura