x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica The Marker au adus 'cerbul' la Jurnalul National

The Marker au adus 'cerbul' la Jurnalul National

de Alex Revenco    |    09 Sep 2009   •   00:00
The Marker au adus 'cerbul' la Jurnalul National
Sursa foto: Victor Stroe/Jurnalul Naţional

După ce a câştigat 'Cerbul de Argint', grupul The Marker a vizitat redacţia Jurnalului Naţional, 'singurul ziar central care a scris despre noi când eram nişte iluştri necunoscuţi'.



Înfiinţat în urmă cu doi ani, The Marker a câştigat competitiei 'Global Battle Of The Bands Romania 2008'  si a primit trofeul pentru Cea mai buna formatie noua din Romania, la Londra, chiar de la Glen Matlock (liderul legendarului grup Sex Pistols si presedintele juriului la finala mondiala).

In decembrie 2008 tinerii 'markeri' au cucerit spectatorii dar si competitorii finalei mondiale GBOB din Londra unde au reprezentat cu fruntea sus  Romania. Tot la Londra au fost invitati sa concerteze in legendarul club The Bridge si apoi sa inregistreze doua piese in studiourile londoneze Iata cum  GBOB se dovedeste a fi o reala rampa de lansare si promoveaza trupele valoroase introducandu-le in atentia industriei muzicale si a milioanelor de spectatori din intreaga lume.

Pentru a participa la Cerbul de Aur trupa The Marker a renuntat la concertul de la Anvers (Antwerpen) din 6 septembrie unde fusesera invitati la finala nationala GBOB Belgia 2009 si care anul acesta are forma unui mare festival. De curand au semnat un contract cu Roton. Puteti afla mai multe despre ei accesand site-ul oficial al trupei www.themarker.ro sau site-ul oficial al Global Battle OfThe Bands
www.gbob.com

×
Subiecte în articol: muzica