x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica B'estfest Summer Camp, programul pe zile & scene

B'estfest Summer Camp, programul pe zile & scene

de Alex Revenco    |    22 Iun 2012   •   15:45
B'estfest Summer Camp, programul pe zile & scene

Si in acest an, B'estfest Summer Camp propune trei zile si trei nopti de muzica si libertate totala, distractia continuand si dupa incheierea recitalurilor live de pe scenele principale. Astfel, cei care nu se grabesc sa plece acasa sI doresc sa petreaca in zona de festival pana dimineata au la dispozitie atat Dance Arena sau cluburile din B’estfest Park, cat si unul dintre cele mai tari concepte de petrecere din lume, Silent Party!

In cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind cel mai bun mix de muzica rock, alternative, electro, indie si fusion.

● Vineri, 6 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Garbage, B.U.G. Mafia, Grimus si Toulouse Lautrec, pe Coca-Cola Stage: The Qemists, Parazitii (live band) si The MOOoD. Pe scena rock & metal, Jägermeister Stage, cap de afis va fi Kreator, inainte de celebrul grup german urmand sa evolueze: Moonspell, Negura Bunget, L.O.S.T. si Turbo. Scena Romanian Future Heroes ii va gazdui pe Dekadens si Popa Sapka.

● Sambata, 7 iulie, headliner pe scena Ciuc Premium este Röyksopp (foto), inaintea duo-ului norvegian evoluand Selah Sue sI Electric Fence. Scena Jägermeister va avea ca headliner pe Obituary, inainte de trupa americana, urmand sa evolueze Last Hope, Point Blank, Avatar, Goodbye to Gravity si Bucovina. Blue Nipple Boy, Antract, Booka Shade, Milow si Mala Vita vor urca pe Coca-Cola Stage. Capul de afis pe scena Romania Future Heroes va fi Antarctica, inaintea careia va incalzi atmosfera Hot Casandra.

● Duminica, 8 iulie, cap de afis al zilei sI al festivalului este faimosul grup britanic Pulp, care va 'inchide' recitalurile de pe scena Ciuc Premium: Caro Emerald (foto) The Mono Jacks & Guests, Subcarpati. Pe Jägermeister Stage vor evolua Meshuggah, Tristania, Taine, Pipes & Pints, Monarchy si Regardless of Me. Skindred si Dope D.O.D. vor canta pe scena Coca-Cola, impreuna cu Les Elephants Bizarres si Tapinarii. Flou Rege, Loungerie II si Changing Skins vor fi Romania Future Heroes !

Pe parcursul celor trei zile de festival, pe Blazing Vibez Stage vor evolua: Blazing Vibez Soundsystem, Republika Verde Crew (Planul Jim, Sistah Rastahfairy, Genochill & Amanet, DippaWizz, MC BBC), Kaya Foundation, Irie Warriors Sound, Chesarion, Ras T, Colentina Soundsystem, Phlo Da Shaolin, Lady Raizah si Selecta B Daca Blazing Vibez Stage va fi dedicata genurilor reggae, roots si dancehall, Groove On Stage va aduce in programul festivalului o selectie inedita de lounge, IDM si broken beat, alaturi de Rotopercutor, Ufe, Zicu, Jo.E, Underwing, Tzuc, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, MartianArts si Psudub.

Biletele pentru B'estfest sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in gasca de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei/ pe zi si 265 de lei pentru trei zile, respectiv 62.5 lei/zi sau 132.5 lei/abonamentul pe trei zile pentru cei care vin in gasca. Detalii suplimentare pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania. (Alex Revenco)

×