x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Votcă şI tequila pentru Axl Rose şI Guns N'Roses

Votcă şI tequila pentru Axl Rose şI Guns N'Roses

de Alex Revenco    |    25 Iun 2012   •   16:25
Votcă şI tequila pentru Axl Rose şI Guns N'Roses

Formatia Guns N' Roses soseste la Bucuresti venind din Austria, de la Graz, iar urmatorul concert din turneul lor mondial ii duce la Tel Aviv, in Israel. Pe perioada sederii la Bucuresti, grupul american a solicitat, in backstage, nu mai putin de noua incaperi, fiecare cu rolul sau bine definit. Trei dintre ele vor fi la dispozitia lui Axl Rose, iar restul vor fi salon de masaj, sala de mese, camera de relaxare, garderoba comuna, ultimele fiind ocupate de o echipa de tehnicieni. Toate incaperile vor fi dotate cu mese, canapele, mese, scaune, vor avea lumini reglabile, prize si transformatoare de 110V, pentru ca americanii sa-si poata folosi calculatoarele plus alte gadgeturi, precum si conexiune la internet fara firewall.

Optsprezece trandafiri pentru Axl. Incaperea in care Axl Rose va petrece cateva ore va trebui sa fie suficient de spatioasa incat opt persoane sa se simta lejer, sa aiba obligatoriu optsprezece trandafiri, albi si rosii, pusi in doua vaze, baie cu dus, o canapea, doua fotolii, o masuta de cafea si aparat de aer conditionat. Se pare ca Axl & Co se tem de canicula, deoarece au solicitat ca temperatura sa sa fie reglata la 22ºC in toate incaperile. La mancare, cei de la Guns N' Roses nu sunt deloc mofturosi, dar vor sa manance sanatos, asa ca au solicitat omlete din albus de ou, paine integrala, cereale si fructe la masa de dimineata. La pranz, solicitarile includ meniuri vegetariene, legume fierte sau sote, salate. Seara, cand la masa participa nu doar muzicienii, ci si intreaga echipa tehnica (de zeci de persoane), mancarea este stabilita in functie de ziua saptamanii. Astfel, sambata e ziua pastelor iar duminica a fripturii de curcan. La sfarsitul concertului, este posibil ca Axl sa vrea sa manance, prin urmare, organizatorii trebuie sa-i puna la dispozitie mancare gatita sI anume: carne de pui, cartofi piure si legume fierte, spaghete pomodoro. Daca mancarea e fudulie, pentru Axl bautura e temelie, asa ca a cerut o sticla de sampanie de lux, una de vin rosu, una de vodca, alta de tequila, cola fara zahar, mai multe bauturi energizante, limonada si mai multe tipuri de bere premium. Liderul Guns N' Roses vrea sa aiba la dispozitie un chiropractician, o maseuza si un asistent de garderoba, gata sa calce sau sa coasa, la nevoie.

Si Machine Head mananca sanatos. Cap de afis in cewa de-a doua seara de la Tuborg GreenFest powered by Rock The City, este grupul heavy metal Machine Head, care a comandat tot mancare sanatoasa. Astfel, in meniul de dimineata rockerii californieni vor cereale, iaurt, lapte, sucuri naturale si o mare varietate de ceaiuri. La pranz au cerut cel putin o varianta de supa vegetariana si un meniu care sa includa produse organice. Printre bauturile soliciutate de Machine Head se numara berea premium, vodca, sucul natural de portocale si toate sortimentele de cola. La randul lor, sI cei de la Godsmack prefera mancarea sanatoasa, solicitand meniuri vegetariene si fara gluten. Nu vor, sub nici o forma, mancare mexicana sau lasagna. La capitolul bauturi, Sully Erna & Co sunt cuminti, ei au cerut apa minerala, bauturi energizante sI vinuri de calitate. Toti rockerii prezenti la Tuborg GreenFest, fie ca sunt vedete, fie ca se numara printre fani, se vor putea bucura de produse de calitate premium puse la dispozitie de sponsorul festivalului. Atat in spatele scenei, cat si in fata, pe rockeri ii va uni berea Tuborg. Informatii suplimentare despre festival la: http://www.facebook.com/ TuborgGreenfest2012.

×