x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica A început Women in Music Business Mentorship Program 2022

A început Women in Music Business Mentorship Program 2022

de Magdalena Popa Buluc    |    26 Sep 2022   •   11:20
A început Women in Music Business Mentorship Program 2022

Women in Music Business Mentorship Program – programul de mentorat dedicat femeilor din industria muzicală din Romania, a început în această săptămână. În cadrul evenimentului de lansare de la J’ai Bistrot mentorii din program și-au cunoscut viitoarele mentees cărora le vor oferi suport, informații și inspirație în următoarele 7 luni. Participantele în program vor beneficia de sesiuni one-to-one cu mentorii, întâlniri de grup,  workshop-uri și paneluri pe diverse teme legate de industria muzicală.

Ajuns la a doua ediție, Women in Music Business Mentorship Program adresează o problemă frecventă din industriile culturale și creative –  subreprezentarea profesională a femeilor. Cu toate că scena românească se bucură de prezența multor artiste, mediul antreprenorial din spatele scenei este în continuare dominat de bărbați. Programul își propune să contribuie la dezvoltarea unei noi generații de antreprenoare în industria muzicală din România.

 

Mentorii și mentees Women in Music Business Mentorship Program 2022 sunt:

Alina Manole (Luna Pătrată)- Cristina Lupu

Anamaria Hâncu (SAGA Festival // INNA, Antonia & Delia) – Alina Bălan

Anca Lupeș ( Indiero // MMB // Star Management)- Călina Maria Purje

Gilda Comârzan (Radio Guerrilla) – Amira Andronic

Ioana Chereji (UNTOLD & Neversea) – Cezara Bolborici

Iulia Pop (Overground Music) – Athena Popa

Laura Coroianu (EMAGIC) – Iuliana Burciu

Mara Ciama (Irina Rimes, Vanotek & Dara) - Oana Călin

Olga Juverdeanu (Global Records) – Andreea Dascălu

Roxana Alexandru (Romanian Artists Agency)- Claudia Predoana

 

‚Spre deosebire de prima ediție, anul acesta vom avea mai multe întâlniri de grup, dar și mai multe workshop-uri astfel încât să acoperim cât mai multe arii de interes ale participantelor în program. O altă noutate este că o parte din întâlnirile de grup se vor ține în locații speciale, de exemplu ne vor fi gazde studiourile Kiss FM, birourile Global Records, dar și birourile echipei UNTOLD. Scopul este să creăm cât mai multe oportunități de networking pentru toate doamnele din program - atât mentori, cât și participante. Judecând după entuziasmul de la prima întâlnire din această ediție, ne așteaptă câteva luni foarte interesante și abia așteptăm să le cunoaștem mai bine pe noile participante din program.’ declară Carina Sava, inițiatoarea și coordonatoarea programului.

 

×