x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Album nou Britney Spears, la 15 martie

Album nou Britney Spears, la 15 martie

31 Ian 2011   •   19:25
Album nou Britney Spears, la 15 martie

149207-britney-spears46347.jpgNoul album al lui Britney Spears (foto), al cărui titlu nu a fost făcut public deocamdată, va fi lansat în SUA pe 15 martie, dată confirmată de casa de discuri a cântăreţei, Jive Recors, informează Mediafax. Anun­ţul s-a făcut printr-o scurgere de informaţii, un document al casei de discuri ajungând pe internet.

Cel de-al şaptelea album al lui Spears va fi disponibil atât în versiunea standard, cât şi în cea de lux, potrivit documentului, cea din urmă conţinând şi o broşură şi trei-patru piese supli­men­­tare. Cântăreaţa şi-a lansat pri­mul single de pe acest nou album, „Hold it against me”, la începutul lu­nii ianuarie, în Statele Unite ale Ame­ricii. Lansarea în Marea Britanie a piesei este programată pentru 20 februarie.

Cel mai recent album al lui Spears a fost lansat în 2008 şi se numeşte „The Circus”. Acest album, care in­clude hitul „Womanizer”, s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, şi a fost promovat de un turneu mondial în 2009, care a fost bine primit de pu­blic.

Britney Spears este în continuare sub curatela tatălui său, după ce comportamentul ei a avut de suferit în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Potrivit decla­raţiilor recente ale avocaţilor artistei, starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

×
Subiecte în articol: arte muzica