x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alesha Dixon - Un­leashed

Alesha Dixon - Un­leashed

13 Aug 2010   •   00:00
Alesha Dixon - Un­leashed
5866-129024-untitled1.jpgFrumoasa engle­zoai­că pregăteşte cel de-al trei­lea album, "Un­leashed", şi a filmat videoclipul noului single, intitulat "Drummer Boy".

Cli­pul a fost prezentat în premieră la 6 august, piesa urmând să fie difuzată de posturile de radio începând cu 5 septembrie.

Alesha Anjanette Dixon (32 de ani) este fotomodel, textieră şi interpretă (pop-R&B), devenită cunoscută în grupul Mis-Teeq. În cinci ani de activitate, formaţia feminină a lansat două albume de studio, din care au fost extrase opt discuri singles, poziţionate în Top 10 din UK.

După ce trupa s-a "spart" (în 2005), Alesha a început o ca­rieră solo, un an mai târziu lansând "Lipstick" şi "Knockdown", piese ce s-au bucurat de un succes moderat. În 2008, interpreta a lansat două albume: "Fired Up" şi "The Alesha Show". În acelaşi an, Alesha a fost inclusă pe lista "celor mai sexy femei din lume", publicată de FHM.


În anul 2009, artista s-a alăturat organizaţiei caritabile Comic Relief în excursia realizată de aceasta pe Muntele Kilimanjaro, împreună cu Girls Aloud, Cheryl Cole şi Kimberly Walsh.

Timp de un an, Alesha a fost căsătorită cu Michael Harvey Jr., realizatorul show-ului "Young Gods Of Comedy", de la MTV Base UK. De atunci până în prezent nu are o relaţie stabilă.




DISCURI PENTRU PLAYER

Phil Collins ● Going Back. Este al optulea album de studio în care artistul recreează cu fidelitate muzica soul de la celebra casă de discuri Motown. Collins a înregistrat CD-ul împreună cu muzicieni legendari, precum Bob Babbit, basistul de la The Funk Brothers. Phil a declarat: "Piesele mele favorite de la Casa de discuri Motown... creează imaginea, decorul anilor adolescenţei mele."


Serj Tankian ● Imperfect Harmonies. După ce a lansat "Elect The Dead Symphony", ce conţine concertul de la Auckland Town Hall, Tankian revine cu un nou material discografic care va fi lansat la 7 septembrie.Despre noul album Serj a spus: "Va fi un album mult mai eclectic decât predecesorul său. Este vorba despre o combinaţie inteligentă de electro, muzică orchestrală, jazz şi rock".


Goo Goo Dolls ● Something For The Rest Of Us. Scris şi înregistrat în ultimii doi ani, noul disc al trioului american aduce fanilor 12 piese nou-nouţe şi dinamice precum "Sweetest Lie", "One Night" sau "Soldier", alături de primul single "Home". Com­pozitorul John Rzeznik mărturiseşte: "Am vrut ca acest album să abordeze deziluziile vremurilor dificile pe care le trăim".

×
Subiecte în articol: muzica