x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alexia feat. DJ Project lansează clipul piesei „Cronic”: „Am înregistrat melodia cu lacrimi în ochi!”

Alexia feat. DJ Project lansează clipul piesei „Cronic”: „Am înregistrat melodia cu lacrimi în ochi!”

09 Mar 2020   •   15:43
Alexia feat. DJ Project lansează clipul piesei „Cronic”: „Am înregistrat melodia cu lacrimi în ochi!”

Alexia feat. DJ Project lansează clipul piesei „Cronic”, o poveste plină de emoție despre iluzii și dezamăgiri. La doar 16 ani, Alexia are un timbru vocal puternic, plin de sensibilitate și o pasiune mare pentru muzică.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=yKJBtDFgbG4&feature=youtu.be

 „Îmi amintesc când aveam 6-7 ani și o ascultam pe Adele la radio, spunându-mi că într-o bună zi și piesele mele se vor auzi la radio. Relația mea cu muzica a fost mereu una foarte specială, muzica m-a ajutat să mă descopăr”, povestește Alexia.

În ceea ce privește colaborarea cu DJ Project, Alexia mărturisește că: „E foarte important să existe acea chimie între oameni! Ei bine, cu băieții de la Dj Project a existat din prima, a fost totul foarte natural, a venit oarecum de la sine. Sper să nu se oprească aici colaborările noastre!”

Alexia a pus multă emoție în piesa „Cronic”, pe care speră să o transmită și celor care o vor asculta : „Am înregistrat melodia cu lacrimi în ochi. Pentru mine, este mai mult decât o piesă, e o poveste, în care, cu siguranță, multe suflete se vor regăsi.”

Alexia își dorește să continue pe drumul muzicii: „simt că locul meu este aici, sunt un copil al muzicii.”

Alexia și cei de la DJ Project s-au simțit foarte bine la filmări: „A fost un sentiment copleșitor, pentru că am lucrat cu cei mai buni oameni din industrie. A ieșit totul cu mult peste așteptările mele. Mă simt foarte norocoasă!”, a declarat Alexia, al cărei vis este să ajungă să cânte pe cele mai mari scene ale lumii.

Cu un clip colorat și o coregrafie vibrantă, Alexia reușește să exprime multă emoție prin voce și mișcare. Clipul a fost realizat de Alex Ceaușu. Textul a fost scris de Alex Pelin, muzica este compusă de Alex Pelin, Alex Cotoi, Adi Colceru și Gino Mazotti.

În cei 20 ani de activitate DJ Project a produs 9 albume de studio, neîncetând să-și surprindă faniis. Având în spate sute de ore în studio, 21 de piese lansate, dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborări cu 4 artiști diferiți, concerte în 8 țări și milioane de kilometri traversați, trupa a devenit un simbol al muzicii dance din România.

 

×