x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Am pus Akcent-ul la bulgari

Am pus Akcent-ul la bulgari

23 Aug 2009   •   00:00

În acest week-end Akcent s-a auzit în Bulgaria. Cum o vară fierbinte nu se putea încheia fără un superconcert, cei trei colegi de formaţie s-au bucurat de o primire ca la carte pe Litoralul... vecin.



Trupa formată din Sorin, Mihai şi Adrian a susţinut un spectacol incendiar sâmbătă seară, la Sunny Beach, într-un club plin ochi cu 1.500 de persoane dornice de distracţie. "A fost foarte frumos, a fost foarte multă lume, ne-am simţit foarte bine şi cred că şi spectatorii la fel. Nu prea am avut timp să ne bucurăm de peisaj, deoarece şederea a fost cam scurtă, astăzi ne întoarcem în ţară", ne-a declarat Sorin Brotnei, unul dintre componenţii grupului amintit.

Cum au ajuns atât de repede peste graniţă? Piesele Akcent fiind difuzate pe radio, gazdele unui club situat la malul mării i-au ascultat, i-au văzut (prin Intermediul Interetului) şi i-au plăcut. Ce-a rămas de făcut, vorba cântecului? I-au contactat şi până la invitaţia de a cânta în faţa publicului bulgar n-a mai fost decât un singur pas, mai ales că interpreţii au o bogată experienţă: Akcent şi-a început cariera intrenaţională în urmă cu trei-patru ani, atunci când a lansat hitul "Kylie".

A urmat o perioadă încărcată şi asiduă de promovare în Europa. "Campania respectivă a cuprins ţări nordice precum Suedia, Norvegia, Estonia, Letonia, dar şi Olanda, Belgia, Polonia, Serbia, Rusia, Grecia, Turcia, Albania, şi mai nou, Orientul Mijlociu. Băieţii au în agendă în perioada următoare o întreagă serie de concerte în Polonia, Rusia, Turcia, Grecia, Egipt sau Cipru", ne-a precizat Cătălin Muraru, directorul Casei de Discuri Roton.

×
Subiecte în articol: muzica