x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Animal X cântă pe PET-uri şi doze de aluminiu

Animal X cântă pe PET-uri şi doze de aluminiu

de Cosmina Stoicescu    |    28 Iun 2012   •   13:57
Animal X cântă pe PET-uri şi doze de aluminiu

In vara asta Animal X nu va canta pe bani, ci pe PET-uri si doze de aluminiu. Vineri, 29 iunie, pe Lipscani in Centrul Vechi, Animal X isi cheama fanii la un superconcert si la lansarea celui mai cool proiect al anului: Nu lasa PETe in urma ta! PETele pot fi cool! Tu decizi daca distrugi planeta sau se transforma in bani pentru educatia copiilor.

Biletul pentru un concert va 'costa' 10 PET-uri sau 5 doze de aluminiu.

“Prin acest program vrem sa convingem oamenii ca PET-urile inseamna bani si ca acesti bani, care sunt aruncati zilnic la gunoi, pot fi folositi pentru educatia copiilor. De aceea , in aceasta vara, vom organiza o serie de evenimente la care “moneda' de schimb nu vor fi doar banii, oameni vor putea alege sa plateasca prin PET-uri si doze de aluminiu', declara Serban Copot, liderul formatiei Animal X si presedintele organizatiei Generatia Verde.

“Programul urmareste strangerea de fonduri din PET-urile si dozele de aluminiu pe care oricine le va putea aduce, incepand din septembrie, in fiecare zi de duminica, la cea mai apropiata scoala de casa lui. Cu banii rezultati din valorificarea lor vrem sa cream in scoli ateliere Generatia Verde unde copiii isi pot descoperi valoarea si talentele invatand sa cante la instrumente muzicale (pian, vioara, chitara), sa joace sah, sa picteze, sa danseze, sa fotografieze. Vrem sa le dam o sansa pentru o viata verticala ancorata intr-un sistem de valori autentice si reale, fara sa depinda de posibilitatile financiare ale parintilor', mai spune Serban.

×