x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Antonia e bună... de turneu naţional!

Antonia e bună... de turneu naţional!

25 Feb 2011   •   18:47
Antonia e bună... de turneu naţional!

Cântă de la vârsta de zece ani şi a făcut şcoala de muzică în SUA. Tom Boxer a spus despre ea că "este prima fată top-mo­del care cântă cu adevărat". Până la cei 21 de ani, no­rocul i-a stat aproape, ea reuşind să le facă pe toa­te (iubit cu sta­­re, copil, faimă). Un singur lucru n-ar face: nu s-ar vopsi blon­­dă. Ştie ea mai bine de ce...

Antonia (Cum, nu ştiţi cine este? Ea e interpreta hitului "Morena") are un PR desăvârşit care ne comunică următoarele (mare atenţie!): "Cu puţin timp în urmă (sic!) cântăreaţa cu voce profundă, mişcări incitante şi un şarm cât se poate de natural a pornit într-un turneu în cele mai mari cluburi din ţară.

Printre oraşele în care o veţi putea vedea pe Antonia (n.r. – pe numele său adevărat Antonia Iacobescu) se numără Bacău, Constanţa, Sibiu, Piteşti, Bucureşti şi altele". Stop. Să reţinem, are "voce profundă şi un şarm cât se poate de natural".

Să continuăm. Cităm, din acelaşi comunicat: "Show-ul ei îmbină senzualul cu o energie foarte vie ce te va face să dansezi până spre dimineaţă. Pe toată perioada turneului, o veţi putea recunoaşte foarte uşor după BMW-ul X5 în care călătoreşte...". Uau! "Energie foarte vie!" Înseamnă că fata e şi vie, şi talentată pe deasupra. Ne face să dansăm până dimineaţa. Iar acum vine piesa de rezistenţă a comunicatului: "Deşi ocupă poziţii de top în multe ţări europene, Antonia a ales să facă un turneu naţional". Măi, să fie! Dacă s-a ajuns cu poziţii de top inter­naţionale, nu o satisface un turneu prin Românica?! Asta lasă să se înţeleagă PR-ul...

Dar ce zice artista care are, desigur, un repertoriu, din care noi cunoaştem o singură piesă – "Morena"? "Sunt superfericită că în sfârşit îmi cunosc mai bine ţara! Înainte de fiecare concert îmi întreb prietenii de pe Facebook ce ar trebui să vizitez la ei în oraş şi mă bucur de fiecare sfat în parte." Deci ea este fericită! Are concerte, nu contează că sunt în ţară. De aceea a renunţat la cariera de model, să cânte. Iar "în pauzele dintre spectacole, cântăreaţa lucrează la noul său single şi la toate elementele ce-l vor face să revoluţioneze scena muzicală actuală. Soundul ales este unul foarte modern, iar mesajul său pozitiv vă va cuceri cu siguranţă!" – se mai arată în comunicat. Pregătiţi-vă de revoluţia Antoniei de România! A demonstrat până acum de ce este în stare. De trei ani şi ceva are o relaţie cu Vicenzo, nepotul omului de afaceri Joshua Castellano, cel care deţine clubul Bamboo. Cu acelaşi Vicenzo are o fetiţă, Maya. Este o femeie împlinită şi are ce arăta. Mai ales acum când porneşte în turneu naţional.

Fiţi pe fază! Antonia are... voce profundă, mişcări incitante şi e gata "să re­voluţioneze scena muzicală actuală". Noi nu avem nimic împotrivă, numai să vrea şi ea, scena muzicală, să fie revoluţionată de Morena, mă rog, Antonia sau Antonia Iacobescu.

×
Subiecte în articol: muzica