x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bere Gratis vine “In fata ta” cu un nou album

Bere Gratis vine “In fata ta” cu un nou album

de Cosmina Stoicescu    |    14 Iun 2012   •   14:12
Bere Gratis vine “In fata ta” cu un nou album

Dupa o cariera de mai bine de 14 ani, anul 2012 le aduce membrilor trupei Bere Gratis un nou album, intitulat “In Fata Ta'.

Noul album Bere Gratis scoate la iveala cele mai bune piese produse de acestia in ultima perioada si pastreaza, in acelasi timp, sound-ul clasic, curat si bine conturat al proiectului. Tototdata, aceste noi piese incluse pe “In fata Ta' prezinta influente electronice mult mai puternice decat precentele materiale si sunt in ton cu cerintele anului 2012, semn ca tupa Bere Gratis stie sa isi pastreze stilul propriu, dar sa se adapteze perfect tendintelor in curs.

Cel de-al 9-lea material de studio si totodata al 12-lea din intreaga cariera Bere Gratis a fost lansat astazi si este disponibil exclusiv la chioscurile de ziare. “In fata ta' este format din noua piese, iar primul extras pe single este intitulat “Povestea mea', si a fost lansat la inceputul lunii mai.

'Deja primul single, Povestea mea, a inceput sa fie cantata la concerte. Speram ca fanilor sa le placa intreg albumul, care, pe ansamblu, are un sound mai electronic fata de precedentele', a spus Mihai Georgescu, solistul trupei.



×