x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cheryl Cole, cea mai rapidă ascensiune

Cheryl Cole, cea mai rapidă ascensiune

de Alex Revenco    |    21 Iun 2012   •   18:47
Cheryl Cole, cea mai rapidă ascensiune

Considerata una dintre cele mai frumoase femei de pe planeta, Cheryl s-a facut remarcata in trupa Girls Aloud, alaturi de care a inregistrat sase discuri long play. Dar avand talent muzical cu carul a repurtat un succes si mai mare in cariera solo. Apoi a facut parte din juriul emisiunii tv X Factor, ceea ce i-a sporit consistent popularitatea.

ASHLEY COLE
In 2004 a inceput o relatie cu fotbalistul Ashley Cole, cei doi s-au logodit si in 2006 s-au casatorit. Dupa aproximativ doi ani si jumatate tabloidele din Regatul Unit au inceput sa comenteze faptul ca Ashley o inseala pe Cheryl cu Aimee Walton, de profesie coafeza. Apoi fotomodelul Brooke Healy a declarat ca si ea a intretinut relatii de natura sexuala cu fotbalistul. Desi ea nu mai poarta verigheta, cei doi au ramas impreuna, iar in 2009, Ashley Cole a fost desemnat Cel mai bun fundas din Marea Britanie.

DISCURI PENTRU PLAYER
Slipknot ● Antennas To Hell. Materialul este un Best Of, realizat la Roadrunner Records cu prilejul aniversarii a 20 de ani de existenta a formatiei americane. La vara, Slipknot va fi atractia principala de la Rockstar Energy Drink Mayhem Festival, dar si in propriul festival, intitulat Knotfest. Cele doua evenimente il vor celebra pe Paul Gray, fostul basist, decedat in 2010.

Muse ● The 2nd Law. Al saselea album de studio va fi prezentat in cadrul unui nou turneu european, ce presupune cinci spectacole in Marea Britanie (dintre care doua la O2 din Londra), dar si mai aproape de noi, in Ungaria, Cehia, Estonia, Letonia. Anteriorul material de studio, "The Resistance", a fost lansat in 2009 si a ocupat prima pozitie in topurile din nouasprezece tari.

Grouplove ● Never Trust A Happy Song. Este albumul de debut al trupei rock americane, promovat in cadrul unui lung turneu in Statele Unite, ce a inclus si doua festivaluri importante: Coachella Music and Arts Festival si Sasquatch Music Festival. Cel mai recent single, "Tongue Tied", este pe locul 3 in topul de muzica alternativa si a inceput sa urce in Billboard Hot 100.

×