x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Madonna, anulat

Concert Madonna, anulat

08 Aug 2009   •   00:00
Concert Madonna, anulat
Sursa foto: /AFP

Concertul pe care Madonna (foto) urma să-l susţină la 20 august pe hipodromul Stozice din Ljubljana, Slovenia, a fost anulat din cauza unor probleme logistice. Ştirea a fost confirmată şi de organizatorul local al evenimentului.



Concertele pe care Madonna le avea programate înainte şi după show-ul din Ljubljana - incluse în turneul "Sticky & Sweet 2009" - nu au fost afectate de acest incident şi vor avea loc la aceleaşi date anunţate anterior: München - 18 august, Budapesta - 22 august, Belgrad - 24 august, Bucureşti - 26 august, Sofia - 29 august şi Tel Aviv - 1 şi 2 septembrie.

Incidente

Segmentul european al turneului "Sticky & Sweet 2009", care a debutat la 4 iulie la Londra, nu a fost lipsit de incidente. Concertul pe care Madonna trebuia să îl susţină la Marsilia pe 19 iulie a fost anulat, după ce o structură din scenă s-a prăbuşit omorând doi oameni şi rănind alţi opt. În Ungaria, Federaţia Maghiară de Fotbal a refuzat să aprobe desfăşurarea concertului Madonnei pe Stadionul Ferenc Puskas, în ciuda faptului că Live Nation, organizatorul evenimentului, s-a oferit să înlocuiască gazonul în eventualitatea unor distrugeri. Astfel, show-ul din Budapesta se va desfăşura la Kincsem Park Hippodrome. De asemenea, concertul pe care Madonna îl va susţine în Polonia la 15 august, când creştinii sărbătoresc Ziua Adormirii Maicii Domnului, a stârnit numeroase reacţii violente din partea credincioşilor catolici, susţinuţi de Lech Walesa. Totodată, o organizaţie ultracatolică poloneză a anunţat la începutul lunii iulie că va organiza zilnic şedinţe de rugăciuni colective în faţa Primăriei din Varşovia pentru a protesta faţă de show-ul pe care Madonna îl va susţine în oraş.

×
Subiecte în articol: muzica madonna