x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Michael Bolton

Concert Michael Bolton

de Alex Revenco    |    29 Iul 2010   •   00:00
Concert Michael Bolton

Când a aflat că show-ul va avea loc la malul mării, cerinţele artistului american au fost: hotel de 5 stele cât mai aproape de mare, piscină cu jacuzzi, bucătar personal şi, nu în ultimul rând, pistă de aterizare pentru elicopter. Se pare că lui Bolton i-a plăcut atât de mult prezentarea staţiunii de pe litoralul nostru, încât a decis să vină cu o zi înainte, pentru a se bucura de câteva clipe de relaxare în plus. O echipă specială care se ocupă de turneul artistului a fost trimisă în România să aleagă hotelul la care va fi cazat acesta.

După ce au fost vizionate mai multe locaţii de lux, a fost ales, pentru cazarea şi masa artistului şi a stafului său, Grand Hotel Rex din Mamaia. "Este un hotel ce corespunde pretenţiilor artistului, atât în ceea ce priveşte amplasarea şi confortul, cât şi rafinamentul mâncărurilor servite", au declarat cei de la International Creative Artists, organizatorii spectacolului. "Să nu înţelegem prin asta că Michael Bolton ar fi un artist cu fiţe, ci faptul că el în ultimii 20 de ani s-a aflat câte 200-250 de zile pe an în turneu şi nu vrea să rişte absolut nici un disconfort care ar putea afecta valoarea concertelor sale, este un perfecţionist şi, când se află pe scenă, el dă totul pentru spectatorii săi", au mai declarat organizatorii.

Concertul lui Michael Bolton din România face parte dintr-un turneu mondial de promovare a ultimului său album, "One World One Love", la realizarea căruia a contribuit şi Lady Gaga, melodia "Murder My Heart" fiind compusă de Bolton împreună cu cea mai în vogă solistă din lume. Spectacolul de la Constanţa a fost inclus pe lista turneului chiar de artist, acesta fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare dată de publicul din România. "Voi veni de fiecare dată cu drag în ţara voastră, românii sunt prietenii mei", a mărturisit el fanilor.

Cel mai recent concert susţinut de Michael Bolton în România a avut loc, la Bucureşti, la sfârşitul lunii iunie 2009. Michael Bolton a mai cântat la Bucureşti în 2005, iar în 2007 el a susţinut un spectacol la Braşov. În decembrie 2008, el ar fi trebuit să susţină un show la Sala Palatului din Capitală, dar a fost anulat.

×
Subiecte în articol: muzica