x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul anului / Coadă la Madonna

Concertul anului / Coadă la Madonna

de Alex Revenco    |    05 Mar 2009   •   00:00
Concertul anului / Coadă la Madonna

În urmă cu două zile s-au pus în vânzare trei sferturi din numărul de bilete pentru concertul Madonna de la Bucureşti din 26 august, în cadrul turneului "Sticky & Sweet Tour".



Rezerva de bilete, circa un sfert din numărul total, din săptămâna de presale s-a epuizat înainte ca această perioadă să se fi încheiat.

Biletele disponibile publicului larg costă 120, 160, 600 şi 800 lei. Cele de la categoria VIP pot fi achiziţionate online de pe MyTicket.ro precum şi din reţeaua Diverta. Pachetele Gold, care includ un bilet VIP într-o zonă premium, acces în Zona şi Cortul VIP plus alte beneficii, pot fi achiziţionate doar de pe MyTicket.ro la preţul de 2.250 lei. Până la turneul "Sticky & Sweet", fanii artistei pot admira 300 de obiecte aparţinând Madonnei, strânse în cadrul expoziţiei "Simply Madonna: Materials From The Girl".

EXPOZIŢIE LA LONDRA

Inedita expoziţie de haine, costume, fotografii, ţinute speciale etc. utilizate de Madonna în concertele sale de-a lungul anilor va fi deschisă publicului până la 22 martie la Londra. Printre exponate se numără şi elemente din garderoba filmelor "Evita" şi "In a League of Her Own", rochia roz purtată în videoclipul piesei "Material Girl", precum şi celebra bustieră cu ciucuri din videoclipul "Open Your Heart". "Pentru Madonna, aceasta este o colecţie fără precedent şi reprezintă fiecare etapă a strălucitoarei sale cariere, de la început şi până în prezent", a declarat încântat coordonatorul expoziţiei, Ted Owen. Oferit de Vodafone, show-ul Madonna de la 26 august din Parcul Izvor face parte din seria concertelor Vodafone Best Music, fiind promovat de Live Nation şi organizat de Emagic. "Sticky & Sweet Tour" este cel mai bine vândut turneu al unui artist solo, înregistrând în 2008 peste 2,3 milioane de spectatori.

×
Subiecte în articol: muzica