x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Connect-r: “Eu vara nu dorm”!

Connect-r: “Eu vara nu dorm”!

de Florentina Fântânaru    |    06 Iul 2012   •   22:03
Connect-r: “Eu vara nu dorm”!

Chiar daca toata lumea doarme pe rupte si vara asta, toata lumea canta: “Eu vara nu dorm'. Piesa asta a fost predestinata pentru a fi hitul verii 2012, pentru ca inspiratia l-a lovit pe Connect-r in Republica Dominicana, pe cand Romania suferea sub nameti la – 30 de grade Celsius.

Inspirat de ocean, de o ciondaneala cu iubita Diana si de celebra bautura dominicana Mamajuana, Stefan Mihalache, aka Connect-r, a scris pe nerasuflate versurile in care “sana umple cana' si “zorii zilei ma plimb cand pe plaja ma plimb'. Inspirata si eu de atmosfera din cantec, l-am chemat pe Connect-r la interviu chiar dupa Premiile Muzicale Romanesti.

Artistul aflat pe val a raspuns invitatiei, dupa ce intreaga echipa “Dincolo de aparente' a inceput sa gafaie... noroc cu Diana, iubita sa, care a dat o mana buna de ajutor ca interviul sa iasa asa cum l-am dorit. Stefan, la 30 de ani, impliniti pe 9 iunie, e inca un copil, unul bine crescut, sfios si cuminte. Nu are fite, pentru ca n-o sa uite niciodata ca a vandut ziare in intersectie si ca alocatia sa de la stat o dadea pe o ora de inregistrare la studio! Acum, Stefan e bazat, are mai multe imobile, iar mamei sale i-a cumparat un apartament, pentru ca la un moment dat au fost in pericol de a fi evacuati. Pe tot parcursul interviului m-au mirat privirea lui timida, atitudinea asezata, fara ostentatia artistului anului 2012, gesturile cumpatate si bucuria pentru ca traieste ceva ce nu a mai simtit niciodata. “Patronii de cluburi au inceput sa ma cheme si luni, si marti... asta nu se intampla, sa fie deschise cluburile noaptea de luni...' spune Connect-r, socat de nebunia declansata de piesa sa. Ma uitam la el, cel din interviu si la el cel din videoclipuri, si sunt doua imagini extreme. “In clipuri transmiti foarte multa forta, esti macho, atitudinea ta e aroganta.. aici, pe scaunul de interviu, esti altul, nu regasesc nimic din imaginea aceea.' Zambeste timid, pleaca privirea, oarecum rusinat, si se uita lung la ecran.. A renuntat la coditele impletite care i-au consacrat imaginea de baiat rau, dar freza sa cool va continua sa inspire fani. Si el e fan inrait, e fanul maestrului Dan Puric, la care nu a avut curaj pana acum sa mearga sa-i ceara un autograf. “Uitati-va la mine, cat sunt de mare, n-am indraznit sa merg sa-i spun cateva cuvinte si sa-i cer sa-mi dea un autograf pe o carte... dar o s-o fac. Am vorbit cu dansul si a fost de acord sa ne intalnim.'

Intalnirea mea cu Connect-r mi-a intarit sentimentul pe care l-am avut intotdeauna: Sufletul bun nu se pierde niciodata!

×