x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica COTABIŢĂ, pe drumul cel bun

COTABIŢĂ, pe drumul cel bun

de Florin Condurateanu    |    11 Iun 2015   •   15:47
COTABIŢĂ, pe drumul cel bun

Pe hotarul acela tainic dintre viată şi moarte, se petrec adesea surprize. Îndrăgitul cântăreţ Gabriel Cotabiţă paşeşte pe drumul cel bun. Paşi mici dar fermi în direcţia bună. De zile lungi Cotabiţa respiră singur, mănâncă şi iată, are şi preferinţe în privinţa mâncărurilor, ceea ce arată că atât de încercatul creier al lui participă la ce e în jur. Se continuă terapia de cel mai înalt nivel ştiinţific făcut la o clinică de renume, precum cea de Terapia Intensivă de la Spitalul Clinic Foreasca, se munceşte cu perseverenţă la programul de recuperare complex şi nuanţat.

CITEŞTE ŞI: Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă descrisă în termeni tehnici într-un comunicat de presă

Faptul că Gabriel Cotabiţă merge pe acest drum, care înseamnă salvarea lui de netăgăduit, are ca explicaţie voinţa lui şi dorinţa de a câştiga lupta cu boala, priceperea şi devotamentul echipei de medici excepţionali, dragostea şi loialitatea fiicelor, a mamei şi a prietenilor care  i-au păzit înfruntarea bolii dar şi ruga a mii de oameni care îl îndrăgesc, pentru a avea puterea de a înfrânge situaţia gravă.

Cotabiţă a cântat cu sufletul mai mult decât cu corzile vocale şi asta l-a făcut să culeagă şi în această perioadă grea, iubirea românilor.

×
Subiecte în articol: gabriel cotabita