x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica DARKWAVE ÎN FRATELLI / Deine Lakainen live

DARKWAVE ÎN FRATELLI / Deine Lakainen live

de Alex Revenco    |    12 Mar 2009   •   00:00
DARKWAVE ÎN FRATELLI / Deine Lakainen live

Chromatic Vision şi Media Services Events organizează mâine, ora 22:30, la club Fratelli Studios, concertul extraordinar Deine Lakaien.



Ernst Horn şi Alexander Veljanov produc muzică de mai bine de două decenii şi dragostea pentru muzică, plăcerea de a cânta, bucuria de a experimenta, toate la un loc, i-au făcut pe cei doi componenţi Deine Lakaien să meargă mai departe.

“Ca muzicieni dedicaţi ce suntem, nu puteam trăi fără să facem muzică. Deine Lakaien este un proiect care a supravieţuit atâţia ani pentru că nu a devenit niciodată plictisitor. Am experimentat tot timpul, nu am renunţat niciodată la scopul de a deveni o trupă bine conturată în conştiinţa publicului şi am încercat întotdeauna să ne autodepăşim” a spus Ernst Horn. Aflaţi pentru prima dată în România, cei doi artişti promit pentru mâine un show pe măsura aşteptărilor: “Vom veni cu un amestec de sound electronic, chitară şi vioară. Vom cânta un set ce va conţine cântece din toată cariera noastră. Vom cânta piese dragi nouă, hit-urile pe care le-am lansat de-a lungul timpului: de la «Love me to the end» până la «Over and done»“. Biletele costă 90 şi 120 de lei şi se găsesc la club, în seara evenimentului.

×
Subiecte în articol: muzica