x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica David Guetta, show la Bucureşti

David Guetta, show la Bucureşti

de Alex Revenco    |    12 Sep 2010   •   00:00
David Guetta, show la Bucureşti

La 15 octombrie, cel mai popular artist al muzicii electronice concertează în Capitală, la Romexpo, de la ora 20:00. Superstarul francez se va afla în România, în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production Diamond Series, ce include şi concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga.

Evenimentul va fi găzduit într-una din cele mai mari săli din România, iar atmosfera unică va fi asigurată de un sistem de sonorizare de nivel mondial şi altul de lumini, cu o serie de elemente vizuale unicat. În urma succesului imens al celui de-al patrulea album - "One Love", apărut în august 2009 -, turneul David Guetta continuă triumfal de atunci şi până astăzi. Discul, la care au contribuit staruri precum Black Eyed Peas, Akon sau Kelly Rowland, se menţine în fruntea clasamentelor de vânzări şi al clasamentelor dance, cele mai bune piese fiind prezente permanent în playlist-ul radiourilor şi al televiziunilor muzicale.

Pentru concertul de la 15 octombrie, biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi la www.eventim.ro. Merită să vă grăbiţi, pentru că primele 1.000 de bilete vor avea un preţ special, 90 de lei, următoarele - până la cel cu numărul 5.000 - fiind 110 lei. După care biletele cumpărate în avans, până în preziua evenimentului, vor costa 120 de lei, iar la intrare - 135 de lei. Mai sunt un număr limitat de bilete VIP: Gold VIP - 300 de lei şi Silver VIP - 160 de lei.

×
Subiecte în articol: muzica