x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discoballs cântă pe lună plină la Bran

Discoballs cântă pe lună plină la Bran

de Alex Revenco    |    07 Aug 2009   •   00:00
Discoballs cântă pe lună plină la Bran
Sursa foto: Bogdan Dincă/



De astăzi şi până duminică, Castelul Bran găzduieşte un eveniment de cultură urbană. Bran Castle Fest este conceput pentru tinerii pasionaţi de mu­zi­că, distracţie şi filme. Vor fi 60 de ore de muzică pe două scene şi filme cu Dracula într-un cadru de poveste, cu mâncare sănătoasă şi activităţi de vacanţă.

Ziua este rezervată teatrului, dansului contemporan şi muzicii experimentale. O dată cu lăsarea serii, Scena Reginei va găzdui concerte de muzică live, cu nume grele de afară şi de la noi, precum EZ Rollers, Lack Of Afro, dar şi Şuie Pa­pa­rude, Omul cu Şobolani, Discoballs, DJ Vasile, Aria Urbana, Khidja & Vexx, L'Or­chestre de Roche, Grand & Nemo, Brum Conspiracy şi mulţi alţii.

Discoballs sunt invitaţi să susţină un live-act experimental sâmbătă, 8 august, începând cu ora 22.00. Trupa e alcătuită din Alexei - synthesizer & sampler, Mizdan - chitară bass & synthesizer, Christi­an - tobe, percuţie. Ei abordează live laboratorul de "experimente" Discoballs, unul din puţinele proiecte electro din Ro­mânia care folosesc în spectacol instrumente (tobe, bass, clape, etc). Pentru trei zile biletul e 100 de lei (ce include costul cazării la camping) şi, pe o zi, 60 de lei, la poarta festivalului.

×
Subiecte în articol: muzica