x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica După luni întregi de speculații, Shakira rupe tăcerea

După luni întregi de speculații, Shakira rupe tăcerea

23 Sep 2022   •   15:46
După luni întregi de speculații, Shakira rupe tăcerea

Cântăreața de muzică pop din Columbia a acordat primul interviu în care a vorbit de despărţirea de fotbalistul Pique și problemele cu autoritățile fiscale din Spania.

„Cred că muzica este o plută de salvare”, a spus ea pentru revista ELLE SUA. „Au fost zile când a trebuit să ridic bucăți din mine de pe podea. Și singurul mod de a face asta a fost prin muzică. Știi, să-mi plac cu adevărat, să mă adun și să mă văd în oglindă. Să știu că sunt mamă și copiii mei depind de mine”, a mărturisit Shakira.

 Ea a dezvăluit că nu se aştepta să fie trădată după 12 ani de relaţie. Asta în condiţiile în care, de dragul lui Pique, artista s-a mutat în Spania, ca el să poată juca la Barcelona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 


”Iubirea este cea care ne impulsionează şi ne dă putere. Cred că toţi am trecut prin momente dificile în viaţă, nu există doar un drum pavat cu trandafiri, dar cel mai important este să ai mereu încredere în puterea de refacere a fiinţei umane. Cu atât mai mult, noi femeile” a mai spus Shakira.

Cântăreața se apără în fața acuzațiilor procurorilor spanioli

„Trebuie să lupt pentru ceea ce cred. Pentru că acestea sunt acuzații false.Eu am plătit tot ce au pretins că le datorez. Așa că, de astăzi, le datorez zero”, a povestit ea pentru sursa citată.

„Este bine cunoscut faptul că autoritățile fiscale spaniole fac acest lucru adesea nu numai cu celebrități ca mine, Cristiano Ronaldo, Neymar, Xabi Alonso și mulți alții. Se întâmplă și pe nedrept contribuabilului obișnuit. Este un stil al lor. Dar sunt încrezătoare că am suficiente dovezi pentru a-mi susține cazul și că dreptatea va prevala în favoarea mea”, a mai spus Shakira.

În prezent, cântăreaţa în vârstă de 45 de ani se pregăteşte să lanseze un nou album, primul din ultimii 5 ani, iar anul viitor vrea să plece într-un turneu.

×