x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica După trei ani / Placebo revine la Bucureşti

După trei ani / Placebo revine la Bucureşti

de Alex Revenco    |    12 Feb 2009   •   00:00

La sfârşitul concertului din vara lui 2006, la Arenele Romane, în faţa a peste 6.000 de fani, Brian Molko, boss-ul de la Placebo a spus: "Mulţumim Bucureşti, vom reveni în curând". Iată că Brian s-a ţinut de cuvânt, şi Placebo cântă din nou la Bucureşti, la 21 iunie în cadrul Romexpo.




În mai, fanii români ai grupului Placebo vor face cunoştinţă cu noul toboşar

În peste 15 ani de carieră, Placebo a realizat o serie întreagă de hituri precum Nancy Boy, Pure Morning, You Don’t Care About Us, Every You Every Me, The Bitter End, Twenty Years, Because I Want You, Infra-Red, Meds sau Running Up That Hill, cover după Kate Bush. Consacrarea la nivel internaţional a venit odată cu următoarele performanţe: peste 10 milioane de albume vândute în lumea întreagă, peste 900 de concerte susţinute în 59 de ţări; cap de afiş la peste 50 de festivaluri din  lume, titlul de Best Live Act de la Kerrang! Magazine, desemnaţi Best LiveAct şi în Mexic, colaborări cu muzicieni de legendă ca David Bowie, Robert Smith (The Cure) sau Michael Stipe (REM). Turneul Placebo din acest an este unul de promovare al noului album, preconizat să apară pe piaţă în luna iunie. Potrivit lui Brian Molko, acest disc "va avea un sound diferit de precedentul, mult mai optimist, mult mai pozitiv". Cu prilejul acestui turneu, fanii formaţiei îl vor vedea la lucru pe Steve Forrest, noul toboşar, care l-a înlocuit pe Steve Hewitt, în 2007.

BILETE DE 100 ŞI 175 DE LEI
Biletele pentru concertul Placebo se pun în vânzare mâine, la preţurile de 175 lei – Zona A, în faţa scenei şi 100 de lei – Zona B. Biletele se vor găsi în reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, cluburile Control, Fabrica şi Fire, iar online la MyTicket.ro.

Ca şi cel din 2006, concertul din 21 iunie a.c. este produs de One Event.

"Noi nu scriem muzică pop insipidă şi fără nici un rost, care în cel mai bun caz te trimite într-o lume imaginară. Noi vrem să comunicăm publicului emoţiile lor şi ale noastre, ca o oglindă a condiţiei umane"
Brian Moloko - Placebo

×
Subiecte în articol: muzica placebo