x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica El Negro refuză să cânte la Mangalia

El Negro refuză să cânte la Mangalia

03 Aug 2010   •   00:00

Modul în care a fost întocmită lista artiştilor participanţi la nou-născutul Festival Mangalia rămâne un mister atât pentru marele public, cât şi pentru artişti.

Afirmaţia este sprijinită de declaraţiile venite dinspre cântăreţii care s-au trezit că au numele pe afiş deşi fie nu au fost invitaţi să participe la evenimentul de la 11-15 august, fie au declinat participarea.

După Ducu Bertzi, trupa El Negro dezminte informaţia conform căreia participă pro-bono la Festivalul Mangalia.
"Nu am nimic împotriva cântatului benevol, ţin să reamintesc faptul că El Negro cântă anual la zeci de evenimente caritabile sau de susţinere a unor iniţiative culturale sau de întrajutorare de orice tip, dar preferăm, de exemplu, să sprijinim prin participare nonprofit evenimente precum ONE LOVE FEST 2010, care promovează muzica reggae de calitate, o muzică pe care de puţine ori am auzit-o pe la Festivalurile de genul Callatis. Dacă organizatorii ne vor face o ofertă decentă de participare la Festivalul Callatis suntem deschişi să găsim o soluţie ca mesajul unic al muzicii reggae să se audă şi de la Mangalia. Altfel le urăm mult succes lui Trăistariu şi Fuego, să salveze ei Festivalul Callatis!", a declarat Bogdan Negroiu, vocalistul trupei reggae.

×
Subiecte în articol: muzica