x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Emeric Imre depune JURAMANT la Aida Pub

Emeric Imre depune JURAMANT la Aida Pub

de Dana Andronie    |    19 Iun 2012   •   14:21
Emeric Imre depune JURAMANT la Aida Pub

Prin vene ii curge sange de ungur cu sprit de rrom. In fiinta lui Emeric Imre tipa toate etniile! Lupta interetnica dinlauntrul artistului razbate dincolo de acordurile singurei iubite care nu l-a sedus si abandonat niciodata: CHITARA.

Emeric Imre va depune JURAMANT (muzical) la Aida Pub, pe Calea Victoriei nr 16-22, vineri 22 iunie, incepand cu ora 20:30. Bilet de intrare: 20 de lei. Rezervari se pot face la numarul: 0726.318.463.

"Va jur cat mai poate jura unul care/ Din nastere stie sa jure cand vrea/ Va jur pe lumina si pe clatinare/ Cu scarba va jur, Dumnezeu a fost ea'... Ati recunoscut refrenul binecunoscutei poezii a lui Adrian Paunescu "Juramant'. Pentru a fi serviti cu delicatesuri muzicale r la Emeric Imre, atunci nu trebuie decat sa poftiti la Aida Pub.

Desigur, nu va fi lipsi "Nebunul de Alb'! "Cat timp voi trai, voi fi nebun, nu numai de alb, ci de toate lucrurile frumoase. Piesa "Nebun de Alb" am compus-o imediat dupa ce am divortat, in 1995. In loc sa ma sinucid, am luat chitara si am facut acest cantec. Totusi, cred ca l-am scris din bucatele de suflet pentru viitor, pentru toate femeile pe care le voi iubi', a marturisit artistul in fiinta caruia tipa toate etniile!

×