x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Faith No More la Polivalentă

Faith No More la Polivalentă

de Alex Revenco    |    07 Aug 2009   •   00:00
Faith No More la Polivalentă

Concertul de la Bucureşti este programat la 15 august şi face par­te din "Reunion Tour 2009", ce trece prin Marea Britanie, Elveţia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca, Polonia, Finlanda,  Bulgaria, Belgia, Olanda sau Franţa.

La concertul-eveniment din România, organizat de King Size Production şi Bring The Noise, biletele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica şi Cărtureşti, dar şi online, de pe my­ticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro şi eventim.ro. Preţul unui bilet este de 180 de lei (categoria I-a, pe scaun) şi 150 de lei (categoria a II-a, în picioare).

NO MAN, NO MORE
Înfiinţată de basistul Billy Gould în 1981, la San Francisco, formaţia s-a numit iniţial Faith No Man, dar un an mai târziu şi-a luat titulatura Faith No More.

În cariera lor, americanii au vândut peste 10 miloane de albume, aces­tea fiind: "We Care a Lot"(1985), "Introduce Yourself" (1987), "The Real Thing" (1989) - Disc de Platină în SUA şi Canada, Disc de Argint - Marea Britanie, "Angel Dust" (1992) - Disc de Platină în Canada şi Disc de Argint în Marea Britanie, "King for a Day... Fool for a Lifetime" (1995) - Disc de Aur în UK şi "Album of the Year" (1997) - Disc de Aur în Australia.

×
Subiecte în articol: muzica