x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fanii îi urează “La mulţi ani” lui Florin Chilian

Fanii îi urează “La mulţi ani” lui Florin Chilian

14 Dec 2015   •   16:30
Fanii îi urează “La mulţi ani” lui Florin Chilian
Sursa foto: Florin Chilian / Foto: Alexandra Pandrea/Intact Image

La mulţi ani, “Iubi”! – îi scriu fanii cântăreţului care a reuşit să schimbe “geografia” vieţii musicale româneşti, prin celebrul îndemn “Fă-te avocat, Săndele” sau “Ia cu tine numai slipul / hai să numărăm nisipul…”.

Tot Florin Chilian, care împlineşte astăzi 47 de ani, este cunoscut şi ca artistul care nu s-a lăsat călcat în picioare de cei care obişnuiesc să treacă peste plata drepturilor de autor, şi a câştigat un proces îndelungat cu statul roman, pentru acordurile melodiei “Zece”. Este adevărat că a cerut un million de euro şi a câştigat 10.000 în instanţă, dar a devenit un exemplu pentru ceilalţi artişti români.

“Preferă să fie un om viu. Îşi poate permite să greşească. Îşi cere iertare atunci când o ia razna. Şi o cam ia, “pentru că starea de echilibru o afli când ştii care-s extremele”. Preferă să-i spună prostului că-i prost…”, scriu fanii lui Chilian, de ziua lui.

Pentru ei, el este “Iubi” cu “Zece întâmplări ciudate şi-o minune... Îi urăm romanticului incurabil, la mulţi ani, sănătate şi spor in toate!”

×
Subiecte în articol: florin chilian aniversare fani artişti muzica