x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica FORMAŢIA LUI BLUNT /Cinci instrumentişti şi trei backing vocals

FORMAŢIA LUI BLUNT /Cinci instrumentişti şi trei backing vocals

de Alex Revenco    |    14 Feb 2009   •   00:00
FORMAŢIA LUI BLUNT /Cinci instrumentişti şi trei backing vocals

Prima repetiţie a artistului va avea loc la 21 februarie, în jurul orei 16:00, iar concertul va avea loc în aceeaşi seară, cu începere de la ora 20:00.



James Blunt va sosi în România cu o zi înaintea concertului, însoţit de o echipă de tehnicieni, sunetişti, instrumentişti şi invitaţi, 35 de persoane, în total. Blunt aduce cu el şi echipamentele de sunet şi lumini, care vor ajunge la Bucureşti direct din Polonia, cu o seară înaintea concertului de la Polivalentă. Pe tot parcursul recitalului, două ecrane uriaşe vor fi amplasate în părţile laterale scenei. 

PIAN YAMAHA
Pe lista de solicitări a lui Blunt figurează şi aceea de a avea la dispoziţie, în ziua concertului (cel târziu până la ora 13:30), un pian NB Yamaha, dar şi un specialist care să-l acordeze. Blunt va fi acompaniat de o formaţie cu cinci instrumentişti şi un cor feminin, pe trei voci, la backing vocals.

Concertul de la Bucureşti este inclus în turneul de promovare a albumului "All the Lost Souls", turneu care a demarat la 9 ianuarie în Marea Britanie şi continuă în Europa, SUA, Canada, Asia, Australia şi Africa de Sud, în total 180 de spectacole!

Pe numele său real James Hillier Blount, el a "spart" toate clasamentele în 2005 cu piesa "You're Beautiful", extrasă de pe albumul de debut, "Back to Bedlam". Cu un timbru absolut special, Blunt cântă un melanj pop, rock şi folk, dar mânuieşte cu dezinvoltură pianul şi chitara. James Blunt a semnat un contract cu casa de discuri Custard Records, ce aparţine Lindei Perry, fosta "eminenţă cenuşie" a trupei 4 Non Blondes.

În doar câţiva ani, Blunt a strâns o grămadă de premii şi nominalizări, două premii BRIT, două premii Ivor Novello (care îi recompensează pe cei mai valoroşi şi originali compozitori britanici), cinci nominalizări la Grammy 2006 etc. Cel de-al doilea album, "All The Lost Souls" (2007) a devenit Disc de Aur încă din prima săptămână de la lansare.

ULTIMELE BILETE
Pentru concertul de sâmbăta viitoare, biletele de 100 şi de 150 de lei s-au epuizat, ultimele care mai pot fi achiziţionate fiind cele de 220, 350 şi 500 de lei. Acestea se găsesc în reţeaua Diverta, magazinele Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Dorobanţi, Music Shop Batiştei şi Calea Victoriei, Flamingo Unirii, Sala Palatului şi online de pe TicketPoint şi Bilet.ro.

Cei care au achiziţionat biletele prin Bilet.ro vor primi un voucher pentru fiecare bilet cumpărat, cu noile coordonate. Accesul în sală se va face pe baza biletului însoţit de voucher.

Pentru a intra în posesia voucherului, clienţii Bilet.ro sunt aşteptaţi la sediul din Strada George Vraca nr. 5, etaj 3, apartament 7, interfon 612, între orele 16:00 şi 18:00. În ziua concertului, voucherele se pot ridica de la casieria Sălii Polivalente, de la ora 10:00 până la ora 18:00.

×
Subiecte în articol: muzica blunt