x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Frumoasa Anastacia

Frumoasa Anastacia

23 Aug 2009   •   00:00
Frumoasa Anastacia

Vedeta americană "vinovată" de lansarea unor mari hituri ca "I'm Outta Love", "Paid my Dues", "Cowboys & Kisses", "Left Outside Alone" sau "Sick and Tired" cântă la Bucureşti marţi, 1 septembrie. Organizat de Media Services Events, concertul, inclus în turneul de promovare a celui mai recent album, "Heavy Rotation" (2008), se va desfăşura la Sala Polivalentă.


ROCK ŞI ATITUDINE
Născută la Chicago, Anastacia s-a stabilit la New York, unde a înregistrat în 2000 primul album, "Not That Kind", ce conţine "I'm Outta Love", hit ce a propulsat-o pe primul loc în SUA, dar şi în Eu­ropa, Asia, Australia. Şi pe "Freak Of Nature", următorul album, Anas­tacia dovedeşte performanţe vocale deosebite şi o creştere în maturitate, în calitatea ei de textier. Dar descoperirea unui nodul îi dă viaţa peste cap, în ianuarie 2003 fiind diagnosticată: "Cancer la sân".

Din fericire, ea a răspuns bine chimioterapiei, astfel încât, în lu­na iunie a aceluiaşi an, artista câştigă lupta împotriva cumplitei boli. Făcând o retrospectivă a momentelor dramatice pe care le-a trăit, înregistrează un nou album, intitulat "Anastacia" (2004). Iată cum explică artista de ce acel disc e "atât de rock": "Am simţit nevoia să lupt, aşa că am ales chitare şi instrumente cu atitudine".

×
Subiecte în articol: muzica