x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica FUTUREPOP/Melotron live la Bucureşti

FUTUREPOP/Melotron live la Bucureşti

de Raluca Grintescu    |    09 Ian 2009   •   00:00
FUTUREPOP/Melotron live la Bucureşti

La 24 ianuarie, trupa germană Melotron va concerta pentru prima dată în România, în Spice Club, începând cu ora 23:00, într-un eveniment powered by Viva Music sub marca Electronik.



Concertul Melotron îşi propune să fie primul pas în networkingul internaţional de clubbing ce face parte din proiectul Electronik de la Viva Music. Biletele pentru concert sunt disponibile online pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro la preţul de 50 de RON.
Melotron (Andy Krüger – compozitor; Edgar Slatnow ­ voce şi text; Kay Hilderbrandt ­ clape, producţie), binecunoscuţii promotori ai futurepop-ului şi synthpop-ului, promit un show excepţional în care fanii vor avea ocazia să asculte în prima audiţie piese de pe albumul care va fi lansat în scurt timp. După mai bine de 11 ani de activitate, 6 albume lansate şi înregistrarea unor vânzări record la nivel mondial, trupa lucrează la un nou material discografic. Muzica lor originală oferă shot-uri de adrenalină prin ritmul alert care explică fidelitatea trupei pentru versurile în limba germană; aceştia declară că e singura limbă ce poate surprinde perfect ritmul creat de ei şi conceptul de evoluţie în care Melotron crede cu tărie.

×
Subiecte în articol: muzica